Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από το Μετόχι στην κορυφή του θεάτρου και της επιστήμης!

Ξεκίνησαν από ένα μικρό χωριό της Ημαθίας και κατάφεραν να καταξιωθούν και να φτάσουν ο καθένας στην κορυφή του κλάδου του!

Ο λόγος φυσικά για τον πολυαγαπημένο ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη και τον ιατρό Ζάκη Κόλβατζη, τους οποίους ενώνει το Μετόχι, όχι μόνο ως τόπος καταγωγής, αλλά και συγγένειας. Ο Παύλος είναι θείος του Ζάκη και συγκεκριμένα αδελφός της μητέρας του.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι εικονιζόμενοι στα social media διακρίνεται ο Παύλος Κοντογιαννίδης μαζί με τον γυναικολόγο μαιευτήρα και ιδιοκτήτη της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «ΙΑΣΙΣ» Κυριαζή Κόλβατζη και τον ιατρό, γυναικολόγο, μαιευτήρα του Νοσοκομείου Βέροιας Χάρη Κόλβατζη. 

Χαμογελαστοί πόζαραν μπροστά στον φωτογραφικό φακό και έφεραν στο νου, αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια. 

5 σχόλια:

  1. Χωρίς τους Καραγιαννιδέους δεν θα υπήρχε Μετόχι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ SITE.OTAN ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΟΥ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ[ΑΡΘΡΟ] ΤOY SITE ANHKEI STON ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΑΡΕΣ!ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ,ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΟΝΤΩΣ! Π.Κ

      Διαγραφή
  2. Άξιοι άνθρωποι με χρυσή καρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καλύτεροι γιατροί στην Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η γνώση και ο επαγγελματισμός συνδυάζεται με την ανθρωπιά το αποτέλεσμα μόνο ένα μπορεί να είναι! Επιτυχία και καταξίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ