Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση της ΔΕΕΠ στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: «Μόνο γέλιο προκαλεί η επανεμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο αντιπολίτευσης»

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στην πρόσφατη ανακοίνωσή του - επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ σχετικά), εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας. Στην απάντησή της αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί η επανεμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ στο ρόλο αντιπολίτευσης και μάλιστα ως υπερασπιστής του κ. Σαλμά, μέσα από την ανακοίνωση της τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας.

Προφανώς μετά τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και όλα τα άλλα τα νησιά αποφάσισαν να ασχοληθούν με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα των πολιτών, για την βελτίωση της οποίας η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει καθημερινή μάχη.

Θα ήταν προφανώς πιο πρόσφορο να ασχοληθούν με τα του οίκου τους ώστε να συμβάλουν και από την πλευρά τους στο να υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση στη χώρα».

2 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ ΣΚΑΙ TV καθημερνά και ως εκ τουτου κρίνω, οτι η αδύναμη αξιωματική αντιπολίτευση δεν οφείλεται στην ανεπάρκεια του αρχηγού και των στελεχών του συριζα ,αλλα στην επιτυχία του κυβερνητικού έργου και την βελτίωση της καθημερινότητας και της οικονομικής άνεσης που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες την πενταετία διακυβέρνησης του κ.Μητσοτάκη.

    Τάσος, Μελβούρνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να κάνεις έλεγχο οφθαλμολογικό και ακουστικό...κάτι δεν βλέπεις και ακούς καλά ..κρίμα είσαι ακόμη νεος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ