Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άμεση λύση για το Γυμνάσιο Επισκοπής Νάουσας ζήτησε ο Τσαβδαρίδης

Να στελεχωθεί άμεσα το Γυμνάσιο Επισκοπής Νάουσας με τους απαραίτητους καθηγητές προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που παρατηρούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία, ζήτησε από τον Υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερρακάκη σε σχετική επικοινωνία του μαζί του, ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ανταποκρινόμενος ταχύτατα στο σχετικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εν λόγω Γυμνασίου και ενώ νωρίτερα είχε επικοινωνήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα και με τον Περιφερειακό Διευθυντή Β’θμιας Εκπαίδευσης κ. Αλέξανδρο Κόπτση, ο κ. Τσαβδαρίδης ενημέρωσα τον Υπουργό, ότι ενώ η φετινή Γ' τάξη του Γυμνασίου – στην οποία φοιτούν 27 μαθητές – αντιμετωπίζει ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που δυσχεραίνουν τη διαχείρισή της, εντούτοις η επί του παρόντος στελέχωση του σχολείου δεν επιτρέπει τον χωρισμό της τάξης σε δύο τμήματα - όπως έγινε και την περσινή σχολική χρονιά.

Ως αποτέλεσμα, η συνολική εκπαιδευτική λειτουργία αντιμετωπίζει εμπόδια και οι γονείς είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι και ανήσυχοι.

Με δεδομένο δε ότι στο εν λόγω σχολείο φοιτούν συνολικά 76 μαθητές από τέσσερα χωριά (Γιαννακοχώρι, Πολλά Νερά, Μαρίνα και Επισκοπή), και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα το σχολείο δεν έχει στελεχωθεί με τον προβλεπόμενο αριθμό καθηγητών, ο κ. Τσαβδαρίδης επισήμανε στον Υπουργό την ανάγκη να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην άμεση στελέχωση του σχολείου με επιπλέον καθηγητές ΚΑΙ για να διευκολυνθεί ο χωρισμός της τάξης σε δύο τμήματα ΚΑΙ για να εξομαλυνθεί συνολικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία.

1 σχόλιο:

  1. Και του Αγγελοχωρίου έχει πολλές ελλείψεις αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ