Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιάστηκε ο Παιδικός Σταθμός Άνω Ζερβοχωρίου

Την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, στην καταπράσινη αυλή του Παιδικού Σταθμού Άνω Ζερβοχωρίου έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα
σχολική χρονιά, η οποία φέτος είναι και η 22η χρονιά λειτουργίας του ως Παιδικός Σταθμός ΕΣΠΑ. Τα νήπια,οι γονείς τους και το προσωπικό του σχολείου δέχτηκαν την ευλογία και τις ευχές του πατρός Ιωάννη. 

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέλιος Δάγγας ο οποίος παρέστη στον Αγιασμό. Ο κ. Δάγγας ενημέρωσε τους γονείς για την επερχόμενη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Αγγελοχώρι. Έτσι αναβαθμίζεται η Προσχολική Αγωγή στην Ειρηνούπολη, η οποία σύντομα θα έχει δύο σύγχρονους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. 


Οι Παιδαγωγοί Προσχολικής ηλικίας του Σταθμού κ. Σεπιτάνου Αναστασία και κ. Σκαρλάτου Κρυσταλλένια, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν τους γονείς για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και τους μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα σχετικά την διαπαιδαγώγηση και την γρήγορη και ομαλή ένταξη των μικρών μαθητών στο πρώτο τους σχολικό περιβάλλον. 

Ο λατρεμένος των παιδιών, Σεφ του Παιδικού Σταθμού κ. Κωνσταντίνος Ζήσης έφτιαξε νοστιμότατα εδέσματα, τα οποία μοιράστηκαν σε όλους. Κάτω από τον λαμπερό φθινοπωρινό ήλιο της Ειρηνούπολης οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, ενώ οι λιλιπούτειοι μαθητές απόλαυσαν ατελείωτο παιχνίδι στον υπέροχο αύλειο χώρο του πρώτου τους σχολείου με την μεγάλη πιστοποιημένη παιδική χαρά. Στο τέλος τους δόθηκαν δώρα καλωσορίσματος τα οποία επιμελήθηκαν οι Παιδαγωγοί του Σχολείου.


«Είναι ευλογία να δουλεύεις με μικρά παιδια. Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικα τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει... 

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, υπομονή και χαμόγελα», καταλήγει η ενημέρωση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ