Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός με εγκαίνια του νέου χώρου της εταιρείας «Climagas» Ταρατσίδης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εταιρείας «Climagas» Ταρατσίδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και παρά τον άστατο καιρό, προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας.


Η τελετή ξεκίνησε με τον Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Μητροφάνης Τουτζιαράκης, προσδίδοντας την πνευματική του ευλογία. Ακολούθησε party, με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν έναν πλούσιο μπουφέ, με την επιμέλεια της Χριστίνας Μουταφτσή (Ζαχαροπλαστείο «Νίκος») και διασκέδασαν με μουσικές του Dj Gregory Orfanidis.

Λίγα λόγια για την εταιρεία «Climagas» Ταρατσίδης

Η εταιρεία «Ταρατσίδης» ξεκίνησε από τον Γιάννη Ταρατσίδη, που από τα εφηβικά του μόλις χρόνια εργαζόταν ως θερμοϋδραυλικός, αποκτώντας την πρώτη επίσημη έδρα του το 1998, με κατάστημα εντός της Βέροιας.

Γιώργος Ταρατσίδης, Γιάννης Ταρατσίδης, Στέλιος Ταρατσίδης



Έκτοτε, συνεχιστής στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις είναι ο γιος του, Στέλιος Ταρατσίδης και στις ψυκτικές εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Ταρατσίδης. Με δύο έδρες πλέον, μια επί της οδού Κονίτσης 32 και μια επί της οδού Πιερίων 31 στη Βέροια.

Πιερίων 31

Κονίτσης 32


Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία «Ταρατσίδης» δραστηριοποιείται στη μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ειδών θέρμανσης, επαγγελματικής ψύξης, ύδρευσης, κλιματισμού και εξαερισμού. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο αυτό, σε έργα με φυσικό αέριο, αντλίες θερμότητας, συστήματα VRV-VRF, HVAC και σε ψυκτικές εγκαταστάσεις, διαθέτουν άριστη τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία.


Στόχος της εταιρείας είναι η διάθεση πιστοποιημένων προϊόντων με υψηλά επίπεδα ποιότητας, απόδοσης, οικονομίας και αισθητικής αναβάθμισης του χώρου, με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών.

Γιώργος και Στέλιος Ταρατσίδης με το προσωπικό της εταιρείας «Clima Gas»

Τέλος, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση όλου του προσωπικού της εταιρείας, καθιστά υπεύθυνη και αποτελεσματική την τεχνική υποστήριξη της παροχής των υπηρεσιών.

«Clima Gas» - Ταρατσίδης

Επικοινωνία με την εταιρεία:
Τηλέφωνα: 2331071691, 6942225543, 6945793425
e-mail: ste@clima-gas.gr
geo@clima-gas.gr

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ