Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατρίνης από Βέροια: «Το ΠΑΣΟΚ σε τροχιά εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ σε διάλυση και η ΝΔ σε φθορά»

Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024 ο βουλευτής Ηλείας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, ο κ. Κατρίνης πραγματοποίησε ομιλία στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Δέλλας, ο Πρόεδρος της ΔΕΑΥΒ Στέργιος Διαμάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Χασιώτης, οι πολιτευτές Μπάμπης Γκιόνογλου, Νίκος Τσιαμήτρος, οι πρώην δήμαρχοι Βέροιας Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Κώστας Ασλάνογλου, ο Βασίλης Πετρομελίδης, ο Γιώργος Κάκαρης, ο Θωμάς Αγγελίνας, ο Χρήστος Κελεσίδης κ.α.

Στην ομιλία του άσκησε σφοδρή πολιτική κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Δικαιοσύνη, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η ακρίβεια που έχει «τσακίσει» τα νοικοκυριά.

Ο κ. Κατρίνης μίλησε για την υποψηφιότητά του και ανέπτυξε το όραμά του για το νέο ΠΑΣΟΚ. Τόνισε πως το Κίνημα ήταν πάντα κοντά στον αγροτικό κόσμο και ότι είναι ανάγκη να εφαρμοστεί μια δημογραφική πολιτική που θα δώσει ελπίδα στους νέους ανθρώπους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως με την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την μεγάλη φθορά που έχει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η νέα μεγάλη πολιτική δύναμη που θα βρίσκεται σε τροχιά εξουσίας. 

Απέρριψε τα σενάρια περί μελλοντική συνεργασίας με τη ΝΔ και υποστήριξε ότι η ελπίδα μπορεί να έρθει μέσα από μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, με βάση το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλες προοδευτικές δυνάμεις που θα στοιχιστούν μαζί του.

Δείτε φωτογραφίες από την πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αιγές»:














































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ