Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε εκδρομή στην Ρόδο μόνο με 420 ευρώ; Αεροπορικά, ξενοδοχεία και βόλτα στη Σύμη

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα το «pikefi-travel» - Προλάβετε! Μένουν λίγες θέσεις ακόμα... (τηλ. 23330 27389)


Η διεύθυνση του ταξιδιωτικού γραφείου ανακοίνωσε μια εκδρόμη που από τις πρώτες ημέρες έχει κάνει πάταγο, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις να πέφτουν «βροχή».

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18 με Κυριακή 20 Οκτωβρίου διοργανώνεται μια εκπληκτική τριήμερη εκδρομή στην Ρόδο, με «μπόνους» μια επίσκεψη στην μαγευτική Σύμη και Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πανορμίτου Σύμης, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Και όλα αυτά, με μόλις 420 ευρώ! Το πακέτο περιλαμβάνει μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ATHENA 3*** με πρωινό (!) και αρχηγό εκδρομής καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Δεν ξανάγινε τέτοια προσφορά. Πάρε τώρα τηλέφωνο στο 23330 27389 και κλείσε μια θέση στο καλύτερο ταξίδι της Ελλάδας. Απομένουν λίγες θέσεις ακόμα...

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής:

ΡΟΔΟΣ – ΣΥΜΗ 18/10 – 20/10

✔1η ΗΜΕΡΑ

Η εκδρομή μας ξεκινάει από το γραφείο μας, όπου με λεωφορείο θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση μας για Ρόδο στις 14:05. Θα είμαστε στο νησί περίπου στις 15:20 και πάμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο μας για check in.

Το απόγευμα είναι όλο δικό μας για εξερεύνηση στην όμορφη πόλη της Ρόδου, που έχει ιστορία αιώνων. Η παλιά πόλη της Ρόδου είναι μία από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές καστροπολιτείες του κόσμου και κατοικείται έως σήμερα! Κάθε δρόμος και μία ιστορία βγαλμένη από το χρονοντούλαπο!

Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

✔2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, πάμε κατευθείαν στο λιμάνι για να πάρουμε το καραβάκι για την Σύμη και το ένα από τα πιο θαυματουργά προσκυνήματα της ορθοδοξίας μας, την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη.

Θα γευματίσουμε και θα χαρούμε την χώρα της Σύμης και το απογευματάκι θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Ρόδο.

Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση

✔3η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και η μέρα δική μας για ψώνια, μεσαιωνικές εξερευνήσεις και περιηγήσεις. Προτείνουμε μία επίσκεψη στο κάστρο των Ιπποτών ή γιατί όχι, μία εμπειρία στα ιδιωτικά ΣΠΑ της πόλης.

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο γύρω στις 13:30 για το αεροδρόμιο Διαγόρας, για να πάρουμε την πτήση της Aegean στις 16:00.

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και επιστροφή στην πόλη μας.

Τιμή: 420€ σε δίκλινο - τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Περιορισμένες θέσεις

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με προκαταβολή 150€ το άτομο

Περιλαμβάνει:

***Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

***Φόροι αεροδρομίου αξίας 50€

***Πτήσεις με την Aegean Airways

***Διαμονή στο ATHENA 3***και πρωινό

***Αρχηγός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

***Εκδρομή - προσκύνημα στην Σύμη

***Φόρος διαμονής

***Ασφάλεια αστικής ευθύνης

***ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει:

***Εισόδους σε μουσεία

Τηλ: 23330 27389
Δ. Βετσοπούλου 120, 59300 Αλεξάνδρεια
info@pikefi-travel.gr
www.pikefi-travel.gr

Σε περίπτωση ακύρωσης 10 μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

Σημειώσεις:

➢ Παιδί 02-12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με έναν εκ των δυο γονέων δεν δικαιούται έκπτωση.

➢ Το πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί και με διαφορετική σειρά, εάν το επιβάλουν οι συνθήκες ή αργίες ή ο αρχηγός – συνοδός της εκδρομής κρίνει ότι αυτό είναι θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.

➢ Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (π.χ. αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κλπ.).

➢ Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση του δεύτερου γονέα.

➢ Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν χωρίς γονείς, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.

➢ Το γραφείο έχει δικαίωμα να αλλάξει το ξενοδοχείο που αναφέρεται, με όμοιο ίδιας κατηγορίας εφόσον κριθεί αναγκαίο.

➢ Τα μονόκλινα δωμάτια έχουν επιβάρυνση στην τιμή συμμετοχής δίκλινου για όλες τις διανυκτερεύσεις.

➢ Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς των ξενοδοχείων τα δωμάτια παραλαμβάνονται μετά τις 14:00 και παραδίδονται στις 12:00.

➢ Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

➢ Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ