Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακαλύψτε το υποκατάστημα «Δοβλέτογλου» - Πίνδου 17 στη Βέροια

Ένας ολοκληρωμένος χώρος στην καρδιά της πόλης, με μεγάλη ποικιλία και... προσωπική εξυπηρέτηση

Κάθε σημείο του καταστήματος αναδεικνύει προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, προσφέροντάς σας την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε για το σπίτι σας.

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα επίπλων για κάθε δωμάτιο, καθώς και κομψά φωτιστικά και μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία, ιδανικά για να ανανεώσουν και να ομορφύνουν τον χώρο σας.





Είτε προτιμάτε μοντέρνες λιτές γραμμές, είτε πιο κλασικά σχέδια, στο «Δοβλέτογλου» στην Πίνδου 17 θα βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στην αισθητική σας. 

Κάθε κομμάτι έχει επιλεχθεί προσεκτικά για να συνδυάζει πρακτικότητα και αισθητική αρμονία.




Εκτός από την ποικιλία και την ποιότητα, θα βρείτε και μοναδικές τιμές που κάνουν τις αγορές σας ακόμα πιο απολαυστικές. 

Με συχνές προσφορές και εκπτώσεις, μπορείτε να αποκτήσετε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που επιθυμείτε, χωρίς να ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας.




Εκτός από τον κεντρικό χώρο στο 7ο χλμ. της οδού Βέροιας – Νάουσας, το ολοκληρωμένο υποκατάστημα «Δοβλέτογλου» στην Πίνδου 17 σας περιμένει!

Επισκεφθείτε το και ανακαλύψτε φινέτσα, ποιότητα, τιμές!

«Δοβλέτογλου»
Πίνδου 17 Βέροια
Τηλ.: 23310 60376


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ