Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (5/8 - 11/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μήνας "πρόκληση" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Αύγουστος για όλους μας. Στην πορεία του ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 5-28 Αυγούστου, ο Άρης συναντά τον Δία στους Διδύμους και μαζί σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο, ενώ έχουμε και μία εκρηκτική - ανατρεπτική Πανσέληνο! Ο Αύγουστος είναι μήνας που θέλει καλό προγραμματισμό, έλεγχο και καλή διαχείριση στις δραστηριότητές μας, γιατί τα περιθώρια ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς που μας προστάζει αυτή η εποχή, θα εκλείπουν! Δες αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου!

♈ Κριός

Γενικά

Η πορεία του Αυγούστου εξελίσσεται έντονη με διακυμάνσεις συναισθηματικές και εντάσεις στο στενό περιβάλλον. Η Nέα Σελήνη ανασυγκροτεί τις δυνάμεις σου και σε βοηθά να εστιάσεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Ωστόσο, θα ενσκήψουν καταστάσεις οι οποίες θα σε απασχολήσουν και θα σε υποχρεώσουν να συνθηκολογήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον ή με τα δρώμενα στην εργασία σου. Η ιδιοσυγκρασία σου παραμένει ζωντανή, αναζητά τρόπους δυναμικής έκφρασης, η Αφροδίτη όμως στην Παρθένο σου περιορίζει τις ερωτικές εξάρσεις δίνοντας μέτρια αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Απόφυγε σπασμωδικές ή ευερέθιστες συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο Ήλιου / Δία που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα προσφέρει αισθηματική ανανέωση , αλλά και ευκαιρίες για να αναζωογονήσεις τον τομέα της αισθηματικής σου ζωής! Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα σε κάνουν να νιώσεις αρκετά τυχερός στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά σου σχέδια! Σε όλη αυτή την «φρενίτιδα» των εργασιακών όμως, καταφέρνεις και ισορροπείς τα οικονομικά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα σελήνη του Αυγούστου δίνει νέα κίνητρα στις πράξεις και χρωματίζει διαφορετικά τη σκέψη και συμπεριφορά σου. Συγκριτικά με άλλους είσαι εξυπηρετούμενος από το γενικότερο κλίμα και δεν είσαι λίγοι εκείνοι που θα έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία σου με τους άλλους θα ρυθμίζει την καθημερινότητα. Έλεγξε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σου, αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης στα ερωτικά σου, απόφυγε λάθη στις κρίσεις και απροσεξίες στις μετακινήσεις σου και οργάνωσε καλά και έγκαιρα τον τρόπο διακοπών που θέλεις να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και μπαίνεις σε διαδικασία δεύτερων σκέψεων για να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν έρωτα από τα παλιά! Από τα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη προσφέρει ερωτική ένωση με πρόσωπο που γνωρίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμείς ψυχολογικά γιατί προχωρούν επιτυχώς κάποια εργασιακά και οικονομικά σχέδια που περίμενες εδώ και καιρό! Δέχεσαι στήριξη και ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και ο Άρης στους Διδύμους γίνονται αφορμή να περιοριστείς αυτό το διάστημα στα εντός και επί τα αυτά. Είτε για οικονομικούς λόγους είτε για οικογενειακούς, παραμένεις ενεργός στη μάχη και μακριά από την ιδέα των διακοπών. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να βγεις από αδιέξοδα ή να έχεις σύντομες ευχάριστες εκτονώσεις. Ωστόσο, δεν είναι επαρκής για να ρίξει υποχρεώσεις που φράζουν το δρόμο σου. Συνθηκολόγησε με κάτι που ανατρέπεται προς το παρόν, βρες την ψυχαγωγία μέσα στην καθημερινότητα και κάνε υπομονή να περάσει και αυτή η εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γκρίνιες και παράπονα έρχονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, ενώ δεν λείπουν και οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου αφού κάποιες στιγμές είναι σαν να μιλάτε διαφορετική γλώσσα! Αν δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι το εμπόδιο είναι η προσκόλλησή σου στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα χρήζει καλής διαχείρισης στα επαγγελματικά προκειμένου να μην πηγαίνουν κάποια πράγματα πίσω και προκαλούνται εκνευρισμοί! Μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες κινήσεις που γίνονται στα επαγγελματικά τώρα! Στα οικονομικά αναμένεται να βρεθείς κερδισμένος!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Παρά τις δυσκολίες που έχεις και εσύ όπως όλοι, θα μπορέσεις να περάσεις αρκετά ευχάριστα τις υπόλοιπες μέρες, βοηθούμενος κυρίως από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Τα πράγματα δείχνουν ότι θα καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει σκοπό και μην ξεχνάς ότι η παρουσία του Δία στους Διδύμους ενισχύει την τύχη όταν την έχεις ανάγκη. Τις μέρες αυτές, πρόσεξε καλύτερα τη διαχείριση του χρόνου και χρήματος και γίνε πιο επιδέξιος στις σχέσεις με το περιβάλλον, στην διεκπεραίωση υποχρεώσεών σου, και κυρίως στο να μην χάνεις τη χαρά της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ατμόσφαιρα των αισθηματικών βελτιώνεται και η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για συζητήσεις και συναντήσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση διαφωνιών! Βάζεις νερό στο κρασί σου και ακούς τι έχει το ταίρι σου να σου πει … περιμένεις να δεις αν αυτά που σου έταξε θα τηρηθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λύνονται κάποια ζητήματα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, όμως είσαι σε μία φάση αναμονής περιμένοντας να δεις αν θα γίνουν πράξη κάποια πράγματα! Καθυστέρηση θα υπάρξει σε ζητήματα εγγράφων!


♌ Λέων

Γενικά

Για σένα, το διάστημα είναι μεταβατικό και ευμετάβλητο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθά στην ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου και σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με απλά πρακτικά πράγματα. Εκκρεμότητες και υποχρεώσεις θα σε κυνηγήσουν, αλλά θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις ευκολότερα από πριν. Γεγονότα ιδιαίτερα άσχημα δεν θα προκύψουν, εκτός από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από καιρό στον εργασιακό ή οικογενειακό χώρο. Ο Ερμής δίνει ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου και βοηθά τις στοχεύσεις σου να είναι πιο σωστές. Ερωτικά, δεν πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αλλά αν κινηθείς έξυπνα, θα περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός στα αισθηματικά είναι διάχυτος αυτή την εβδομάδα και είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις μία νέα αρχή, να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να απολαύσεις το καλοκαίρι στο πλευρό του ανθρώπου που σε επιβεβαιώνει και σε ανεβάζει! Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, κάνοντάς σε να νιώθεις ακόμα πιο ελκυστικός και θελκτικός, γεγονός που ενισχύει τη ρομαντική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές δυσκολίες και οι επαγγελματικές ανατροπές σε πιέζουν. Η έλλειψη σταθερότητας και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σου. Μην ξεφεύγεις από το στόχο σου και άφησε το χρόνο λίγο να εξελιχθεί. Οι ιδέες σου θα σε στηρίξουν να βρεις λύσεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να αποτελεί εγγύηση τύχης στα ερωτικά σου και στις καλοκαιρινές επιδιώξεις σου. Ο Άρης στους Διδύμους υπενθυμίζει τις εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα, αλλά η επιρροή του Ερμή σε βοηθά να έχεις θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Προσπάθησε να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που ο δυναμισμός και το ένστικτό σου σού υπαγορεύουν. Τις μέρες αυτές πρέπει να φανείς πιο επιεικής με τον εαυτό σου και δώσε περιθώριο να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν, ακόμα και αν αυτά είναι ενάντια στα καθήκοντα που συνηθίζεις να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι πιο ασφαλής και προστατευμένος στη σχέση σου, με τον σύντροφό σου να δείχνει κατανόηση και υποστήριξη στα συναισθήματά σου. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και έχεις τις κατακτήσεις σου! Η περίοδος ευνοεί και μία αισθηματική επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή καλύτερα να έχεις κατά νου ότι υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις τώρα που ξεκίνησε ο Ερμής να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου! Οι οικονομικές απολαβές είναι κατώτερες των προσδοκιών, και οι ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σταθερότητά στο πορτοφόλι σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η περίοδος αυτή εκδηλώνεται με την έκφραση της δύναμής σου σαν κοινωνική στάση. Στην καρδιά του καλοκαιριού, θέλεις να νικάς, να ηγείσαι, να αναγνωρίζεσαι σαν ανώτερος από τους άλλους. Η θετική παρουσία του Δία εντείνει αυτή την τάση σου, αλλά και τα γεγονότα και το περιβάλλον καλλιεργούν αυτές τις συμπαθητικές σου ματαιοδοξίες. Διατήρησε ένα μέτρο στη συμπεριφορά σου και απόφυγε λάθη στην παρόρμηση ή στην ιδιοτέλεια του χαρακτήρα σου. Ερωτικά, το διάστημα είναι μεταβατικό με απρόβλεπτες εκτονώσεις σε μια περίοδο εμποδίων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αλλαγές και οι αστάθειες στη σχέση σου μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφαλής. Μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες και τις αναστολές να καταστρέψουν αυτό που έχετε χτίσει με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην μένεις προσκολλημένος σε μία ιστορία του χτες – σε πάει πίσω και το ξέρεις καλά αυτό - !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σου αποδίδουν καρπούς, καθώς οι επαγγελματικές σου προοπτικές βελτιώνονται. Οι οικονομικές απολαβές δεν έχουν μεγάλες μεταβολές όμως παραμένεις αισιόδοξος και καταφέρνεις να ολοκληρώνεις με επιτυχία τις υποχρεώσεις σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η περίοδος αυτή σε ευνοεί να δραπετεύσεις εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις όπου έχεις το ελεύθερο να κάνεις κατάχρηση της καλής σου τύχης και να τύχεις προσφορών και ευκαιριών με πιο εύκολο τρόπο σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους. Η επιτυχία και η ευόδωση των στόχων σου γίνεται πιο εφικτή, ενώ τα ερωτικά σου καπρίτσια σε κάνουν πιο σαγηνευτικό στα μάτια των ερωτικών σου συντρόφων. Αρκετοί από εσάς έχετε την ευκαιρία ενός σημαντικού μεγάλου ταξιδιού. Μην τη χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ανασφάλειες και οι ζήλιες μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και καβγάδες με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να κυριαρχήσουν στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ευνοούνται ιδιαίτερα οι γνωριμίες, ή και η αναζωπύρωση ενός παλιού φλερτ

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται, αλλά οι ανταμοιβές παραμένουν στάσιμες. Νιώθεις ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται, και οι οικονομικές απολαβές είναι χαμηλότερες από τις προσδοκίες σου. Μην αποθαρρύνεσαι σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει!

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι αναμοχλεύσεις των συναισθημάτων σου συνεχίζονται. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε γειώνει σε ένα πλαίσιο υποχρεώσεων, όπου τα περιθώρια κίνησης είναι περιορισμένα. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν τις διακυμάνσεις της οικονομικής και συναισθηματικής σου ασφάλειας. Απόφυγε συγκρούσεις συναισθηματικές ή ψυχολογικές, μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν, μην κάνεις δηλώσεις που μπορεί να γυρίσουν εις βάρος σου, και μην βιάζεσαι να βγάλεις γνώμες και εκτιμήσεις σε ραγδαία εξελισσόμενους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να φέρει απόσταση μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο για να γεφυρώσεις το χάσμα και να βρείτε ξανά κοινό έδαφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πηγαίνουν κάπως ανάποδα τα πράγματα από αυτό που σχεδίαζες, κάποιοι στόχοι σου μένουν πίσω ενώ κάποιες συζητήσεις που ήθελες να γίνουν μπαίνουν στον πάγο! Στα οικονομικά λειτούργησε με προνοητικότητα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η Νέα Σελήνη βοηθά στην ανασυγκρότηση του ψυχισμού σου, αλλά η παρουσία του Άρη στους Δίδυμους συνεχίζει να προκαλεί δυσκολίες στην αισθηματική και επαγγελματική συνεργασία με τους άλλους. Δέξου ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες στις σχέσεις σου, αλλά μην χάνεις την ευκαιρία για καλές στιγμές στην ερωτική σου δραστηριότητα. Διατήρησε ψυχραιμία σε ό,τι σε εκνευρίζει και αποστασιοποιήσου από ανθρώπους ή καταστάσεις που σε ενοχλούν, ώστε να μην γίνουν τυραννικοί για σένα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα φροντίσει για τις πρακτικές σου ανάγκες, έστω και χωρίς την παρουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση με τον αγαπημένο σου θα φέρει νέες εμπειρίες και θα ενισχύσει την σχέση σας … Είναι ο καιρός να κάνετε πράξη κάτι που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό! Αν δεν έχεις σχέση η εβδομάδα κρίνεται ευνοϊκή για δικτύωση και επαφή με νέους ανθρώπους

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για να προχωρήσεις σε συμφωνητικά που αφορούν εργασία ή οικονομικά! Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει κούραση και στρες, φρόντισε να μην αναλαμβάνεις περισσότερες δραστηριότητες από αυτές που μπορείς να ολοκληρώσεις!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σου ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να δώσει νέα υπόσταση στα σχέδιά σου! Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να σε ταλαιπωρήσει ή να σε βλάψει, συνειδητοποίησε ότι η κούραση είναι απαραίτητη για να φτάσεις στους στόχους σου. Αν προκύψει κάτι, μην το αμελήσεις και γενικότερα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μην εκτίθεσαι σε κινδύνους και ταλαιπωρίες, παρασυρόμενος από επιρροές τρίτων και από την εντύπωση που ασκούν κάποια γεγονότα πάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η έλλειψη ισορροπίας στη σχέση σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η ανάγκη για αρμονία μπορεί να συγκρουστεί με την πραγματικότητα, προκαλώντας αναταραχές και ανασφάλειες. Δείξε πνεύμα συμβιβασμού αν θέλεις να διατηρηθεί η ομαλότητα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι και κουβεντιάζεις ζητήματα συνεργασιών και αναζητάς νέες προοπτικές! Μία πρόταση θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Στα οικονομικά μην αφήνεις πίσω κάποιες υποχρεώσεις που αναγκαστικά πρέπει να ολοκληρωθούν, γιατί αυτό θα σε πάει πίσω!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η περίοδος αυτή τονίζει τη δημιουργικότητα και τη δύναμή σου, και σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τόσο το αντικείμενο του πόθου σου όσο και ένα δύσκολο στόχο ζωτικής σημασίας για σένα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο καθιστά τους άλλους πιο συνεργάσιμους μαζί σου και σε βοηθά να αποσπάσεις από αυτούς αυτά που θέλεις. Οι υποχρεώσεις στον οικογενειακό τομέα συνεχίζονται, αλλά εσύ είσαι συνηθισμένος να τις διεκπεραιώνεις. Επιπλέον, παρατηρείται μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα στην κοινωνική σου ζωή και μια συμπωματική βελτίωση στην ερωτική σου δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αρμονία και η ισορροπία στη σχέση σου αυξάνονται, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις ήρεμες και ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Σε όλο αυτό θα συμβάλει θετικά και η Αφροδίτη από την Παρθένο που θα φέρει μία καλύτερη σύνδεση ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις σημαντικά βήματα για να αλλάξεις κάποιες συνθήκες στα επαγγελματικά σου και αυτή την εβδομάδα αποκτάς θάρρος και είσαι πιο αισιόδοξος, δέχεσαι στήριξη από έναν συνεργάτη! Στα οικονομικά τα έξοδα της οικογένειας αυξάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ