Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/8 - 25/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μία εκκεντρική αστρολογική όψη, κορυφώνεται αυτή την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 μαζί και με την Πανσέληνο, προκαλώντας δυνατά, ξαφνικά γεγονότα, ανατροπές και αποκαλύψεις που σοκάρουν αλλά απελευθερώνουν. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (27°11') φέρνοντας τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητά μας. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια εκκεντρικές - προκλητικές συμπεριφορές, ξεσπάσματα, ρήξεις στις ανθρώπινες σχέσεις, απρόβλεπτες εξελίξεις που θα ανατρέψουν την σταθερότητα αλλά θα είναι διάχυτη και η επαναστατικότητα, η αντιδραστικότητα και η ανάγκη για ελευθερία και αυτονομία. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε σε πυρκαγιές, ατυχήματα και βλάβες. Τα Ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Ο Δίας στους Διδύμους αυτή την εποχή ευνοεί κάθε είδους συναλλαγές, γνωριμίες και μετακινήσεις. Φρόντισε, χωρίς να παραμελήσεις την ψυχαγωγία σου, να επιλέγεις από τις γνωριμίες σου τις πιο χρήσιμες και σοβαρές και προγραμμάτισε κάτι που θα σε προωθήσει στη μόρφωση ή την εργασία σου. Το βάρος της δραστηριότητάς σου και του ενδιαφέροντός σου πρέπει να ριχτεί εδώ, γιατί οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο δεν θα λείψουν τις επόμενες μέρες του Αυγούστου. Είναι γεγονός όμως, πως είναι δύσκολο να έχουμε ό,τι θέλουμε χωρίς να «πληρώσουμε» για αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου και φέρνει ανατροπές που μπορεί να σε εκπλήξουν. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό η εβδομάδα είναι ιδανική για να εξετάσεις βαθύτερα τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου. Μπορεί να ανακύψουν θέματα που έχουν μείνει αναπάντητα, και είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου εκφράζοντας αλήθειες. Αν διανύεις περίοδο ελευθερίας είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου με την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ετοιμάσου για αλλαγές που θα ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς γρήγορα. Οικονομικοί περιορισμοί και αναγκαία αναθεώρηση προϋπολογισμού είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας. Ακολούθησε σοφές και προσεκτικές αποφάσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Τα οικονομικά και περιουσιακά προβλήματα σε αγχώνουν. Καιρός είναι, λοιπόν, να πάψεις να αγχώνεσαι και να αρχίσεις δραστήριες ενέργειες που όμως, αυτή τη φορά, θα αποδώσουν καρπούς. Στην αρχή είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε ένα οικογενειακό πρόβλημα ή σε μια επαγγελματική σου σχέση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις επιδιώξεις σου. Κατά το τέλος του Αυγούστου, είναι πολύ πιθανό να κατορθώσεις μια πετυχημένη επένδυση ή να κερδίσεις χρήματα αξιοποιώντας μια τολμηρή ιδέα σου. Είναι γεγονός πως αρχίζει τώρα μια περίοδος επαγγελματικής δραστηριότητας και πρέπει να προβλέψεις ένα σωστό πρόγραμμα πραγματικά αξιόλογο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα φέρνει μια αίσθηση ανατροπής και αλλαγής που θα επηρεάσει σημαντικά την αισθηματική σου ζωή. Οι ενέργειες αυτής της Πανσέληνου σε προτρέπουν να επανεξετάσεις τους αισθηματικούς σου στόχους και να αντιμετωπίσεις αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την κατεύθυνση των σχέσεών σου. Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις που θα σου επιτρέψουν να δεις την σχέση σου με μια νέα προοπτική. Αν βρίσκεσαι σε μοναχική περίοδο ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον που σε προκαλεί να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία ή να σε εμπνεύσει να επανεξετάσεις τα κριτήρια που έχεις για έναν σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα η εβδομάδα φέρνει ξαφνικά προβλήματα με συνεργάτες ή αλλαγές στο πρόγραμμα σου. Χρειάζεται υπομονή και ευελιξία. Απρόβλεπτες δαπάνες ή περιορισμοί σε έσοδα προκαλούν άγχος. Αναθεώρησε τις οικονομικές σου στρατηγικές.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Είσαι άνθρωπος που έχεις έντονη την ανάγκη της επικοινωνίας, και αυτό εντείνεται με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σου. Πρόσεξε, λοιπόν, αυτό το διάστημα να μην εμπλακείς σε σχόλια ή να μη δώσεις αφορμή για κάτι τέτοιο. Επίλεξε με προσοχή τις γνωριμίες σου και μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τη γνώμη και τις απόψεις σου στους γύρω σου. Ακόμα, πρόσεξε μην κάνεις λάθη στην εργασία σου ή δείξεις αμέλεια σε κάτι για το οποίο είσαι υπεύθυνος. Τα πράγματα προμηνύουν μεγάλη δράση, αλλά προς το παρόν είναι κάπως στάσιμα. Να είσαι προσεκτικός/ή στις μετακινήσεις σου και μην υπογράψεις τίποτα σημαντικό ή δεσμευτικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα, η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς φέρνει μια αίσθηση συναισθηματικής παγωνιάς και απογοήτευσης στον τομέα των σχέσεων σου. Αυτή η συνδυασμένη επιρροή δημιουργεί προκλήσεις και σε αναγκάζει να επανεξετάσεις τις προσδοκίες σου και τις προοπτικές σου για το μέλλον. Η ενέργεια αυτής της αντίθεσης μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις και απογοητεύσεις στη σχέση σου. Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας η αντίθεση αυτή μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απογοητευτική συνειδητοποίηση ότι οι συναισθηματικές σου επιθυμίες και οι προσδοκίες σου δεν είναι ρεαλιστικές ή δεν έχουν τα αποτελέσματα που ελπίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, καταστάσεις που σε προβληματίζουν μπορεί να ανατραπούν, προκαλώντας απρόσμενες αναπροσαρμογές στο εργασιακό πρόγραμμα. Στον οικονομικό τομέα οι οικογενειακές απαιτήσεις αυξάνονται και αυτό σε πιέζει.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ένα κύκλος κλείνει αυτή την εβδομάδα για μία σχέση ή συνεργασία. Πολύ πιθανό όμως είναι να συνειδητοποιείς κάποια σοβαρά προβλήματα στο δεσμό σου ή να είσαι σε αναζήτηση να βρεις κάτι καινούργιο, όμως ακόμη τίποτα αξιόλογο δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Καλύτερα να ρίξεις το βάρος του ενδιαφέροντος σου στον επαγγελματικό τομέα, που, όπως και να είναι, προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Οι κόποι σου εδώ θα ανταμειφθούν, για αυτό μην διστάζεις να κάνεις θυσίες. Η φύση της εργασίας σου αυτή την περίοδο μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην ανάγκη που έχεις για ανεξαρτησία, αλλά δεν ήρθε ακόμη ο καιρός για να κάνεις το δικό σου. Στα οικονομικά σου προβλέπεται βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα φέρνει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις πάθους, ζήλια και αναβίωση παλιών πληγών στην αισθηματική σου ζωή. Η ισχυρή ενέργεια αυτής της Πανσελήνου μπορεί να δημιουργήσει έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και να σου φέρει προκλήσεις που θα χρειαστεί να διαχειριστείς με προσοχή. Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό είναι σημαντικό να διαχειριστείς αυτά τα συναισθήματα με ειλικρίνεια και να επιδιώξεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις στιγμές έντασης να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας και επικεντρώσου στην κατανόηση και την επίλυση των προβλημάτων. Αν αυτό τον καιρό δεν παίζει κάτι στην αισθηματική σου ζωή συναισθήματα του παρελθόντος μπορεί να ξαναβγούν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν την αντίληψή σου για τις νέες σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια ίσως χρειαστούν αναθεώρηση λόγω απρόβλεπτων συνθηκών. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου. Μείνε προσεκτικός/ή με τα οικονομικά σου. Οι περιορισμοί μπορεί να επηρεάσουν τα σχέδιά σου.

♌ Λέων

Γενικά

Ο Αύγουστος άρχισε με κούραση, εκνευρισμούς και απαισιόδοξες σκέψεις και είναι φυσικό να θέλεις τώρα να ξεσκάσεις λιγάκι. Αν είσαι δεσμευμένος/η, χαρείτε τις καλές στιγμές που σας προσφέρονται και μην είσαι υπερβολικός/ή ή καταπιεστικός/ή με τον άνθρωπό σου. Επαγγελματικά, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μετά από τη νέα Σελήνη, ξεκινά μια περίοδος που θα σε ανεβάσει κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Δεν θα μπορέσεις εύκολα να αποφύγεις τη σύγκρουση με κάποιον συνάδελφο ή προϊστάμενό σου, που κάποτε σε υποστήριζε. Επίσης, έκτακτες οικονομικές πιέσεις ενδέχεται να σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα φέρνει μια έντονη δόση απρόβλεπτων εξελίξεων στις αισθηματικές σου σχέσεις, προκαλώντας ανατροπές και εκπλήξεις. Η ενέργεια του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει έντονη δυναμική και να αναδείξει νέες προοπτικές που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα. Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό θα έρθουν κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις ή αλλαγές στη σχέση σου, ανατρέποντας τις συνήθεις ισορροπίες και επιτρέποντας να δεις την κατάσταση από μια νέα προοπτική. Αν δεν έχεις σχέση η Πανσέληνος φέρνει πιθανότητες για ξαφνικές και απρόβλεπτες γνωριμίες που μπορούν να ταράξουν τα νερά και να αναδείξουν νέες κατευθύνσεις για την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές που θα επηρεάσουν την πορεία της καριέρας σου. Διαχειρίσου τις προκλήσεις με ηρεμία. Κάποιοι οικονομικοί περιορισμοί ίσως απαιτήσουν αναθεώρηση του προϋπολογισμού σου. Σκέψου προσεκτικά τις επενδύσεις σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μετά από μια περίοδο κούρασης και δυσκολιών, όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε έναν καλό ρυθμό. Πολύ δουλειά, γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες και ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις σχέδιά σου είναι στο πρόγραμμα. Εκμεταλλεύσου σωστά το κάθε τι και μην αφήνεις άλλα προβλήματα να σε αποσπάσουν από την πορεία σου για την πρόοδό σου. Οικονομικά εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε κατάσταση ασάφειας. Θα έχεις εξελίξεις σε μία προσωπική σου υπόθεση όχι και τόσο ευχάριστη. Να είσαι αποφασιστικός/ή και αποτελεσματικός/ή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή φέρνει μια δυναμική και προκλητική ενέργεια για εσένα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς εντείνει την αίσθηση της αποστασιοποίησης και των συναισθηματικών προκλήσεων. Η διάθεση σου μπορεί να επηρεαστεί από συναισθηματική απομάκρυνση και δοκιμασίες στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σου αίσθηση απόρριψης ή δυσκολιών στην επικοινωνία. Αν νιώσεις ότι η σχέση σου βρίσκεται υπό πίεση ή ακόμη και στον κίνδυνο χωρισμού, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αναλύσεις την κατάσταση με ρεαλισμό. Εάν προσπαθείς να δημιουργήσεις μία νέα σχέση ή να βρεις σύντροφο, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αναποδιές ή απογοητεύσεις. Είναι σημαντικό να παραμείνεις πιστός/η στον εαυτό σου και να μην αφήσεις προσωρινές δυσκολίες να σε αποθαρρύνουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αλλαγές ή τα ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να σε πιέσουν να προσαρμόσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Προβλήματα με τη διαχείριση των οικονομικών σου ενδέχεται να προκύψουν. Δώσε προτεραιότητα στην οικονομική σου ασφάλεια.

♎ Ζυγός

Γενικά

Δεν θα μπορούσα να πω πως πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος/η από τον εαυτό σου και την κατάσταση που επικρατεί γύρω σου, αλλά νομίζω πως το άγχος, η απαισιοδοξία και γενικά οι σκέψεις από ό,τι δεν πήγε ή δεν πηγαίνει καλά μόνο κούραση μπορούν να φέρουν. Η διεκδίκηση κάποιων οικονομικών συμφερόντων σου μπορεί να οδηγήσει κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Απόφυγε την πρόκληση να χρησιμοποιήσεις ανορθόδοξους τρόπους. Τα αισθηματικά σου πάντως βελτιώνονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η, θα πεισθείς πως η γοητεία που εξασκείς στο άλλο φύλο είναι μεγάλη. Οι δεσμευμένοι, επωφεληθείτε για να ανανεώσετε το δεσμό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ενέργεια και πάθος για εσένα, καθώς γίνεσαι ο πρωταγωνιστής στον ερωτικό τομέα. Οι δυνατές φλογερές στιγμές και η έντονη χημεία θα είναι στο προσκήνιο, προσφέροντάς σου μοναδικές και συγκλονιστικές εμπειρίες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ερωτικές εξελίξεις μπορεί να μην έχουν τη διάρκεια που θα ήθελες. Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό η ενέργεια της εβδομάδας μπορεί να προσφέρει αναζωογόνηση, αλλά και μια αίσθηση προσωρινότητας. Εκμεταλλεύσου το πάθος που θα βιώσεις για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου, αλλά να είσαι ρεαλιστής/ρια σχετικά με τις μακροχρόνιες προσδοκίες σου. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη ευκαιρίες για έντονες και συναρπαστικές γνωριμίες. Οι στιγμές που θα ζήσεις μπορεί να είναι γεμάτες πάθος και ενθουσιασμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδεχόμενα απρόβλεπτα γεγονότα ή αλλαγές στη δουλειά σου έρχονται αυτή την εβδομάδα. Επικεντρώσου στη διαχείριση των νέων καταστάσεων. Στον οικονομικό τομέα υπολόγισε τις δαπάνες σου προσεκτικά.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Κρόνος στους Ιχθύς εξακολουθεί να σου θυμίζει ότι έχεις αρκετά προβλήματα γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν θα είναι αξεπέραστο, αν δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και δεν κάνεις σπασμωδικές ή ριψοκίνδυνες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ακόμη μια αστάθεια και σχετικές δυσκολίες στη διακίνηση της εργασίας. Ίσως η λύση σε αυτόν τον τομέα να είναι ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση για την οποία θα μεσολαβήσουν άνθρωποι που γνώρισες πρόσφατα. Καλλιέργησε αυτό το διάστημα τις γνωριμίες σου και φρόντισε να επιλέγεις σωστά τις πιο χρήσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει έντονες αναταράξεις στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, με την τάση να προκαλεί ξαφνικούς χωρισμούς και μεγάλες, απρόβλεπτες εξελίξεις σε μία μόνιμη σχέση. Η ενέργεια αυτής της Πανσέληνου είναι ανατρεπτική και μπορεί να σου φέρει προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την αντοχή και την προσαρμοστικότητά σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί ανατρεπτική. Η Πανσέληνος ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχες αντιληφθεί ή να προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις που οδηγούν σε αναθεώρηση της σχέσης σου. Αν δεν έχεις σχέση ενδέχεται να συναντήσεις πρόσωπα που σου προκαλούν έντονα συναισθήματα ή σου ανατρέπουν τις προσδοκίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να αντιμετωπίσεις ανατροπές που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Προετοιμάσου για αλλαγές. Οι οικονομικές εξελίξεις μπορεί να απαιτούν αναθεώρηση του προϋπολογισμού σου και περιορισμό δαπανών.

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες σου αυτόν τον καιρό αφορούν την επαγγελματική ή την κοινωνική σου προβολή. Επέκτεινε την κοινωνικότητά σου και οι τυχόν νέες γνωριμίες θα σου φανούν χρήσιμες στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Ακόμα, μην ξεχνάς πως ελκύεις την προσοχή όλων και για αυτό πρόσεξε τις παρέες και τη συμπεριφορά σου. Η αναγνώριση, ηθική και υλική, έρχεται και σύντομα μπορείς χωρίς φόβο να ξεκινήσεις για νέες επεκτάσεις. Οικονομικά, όλα βελτιώνονται, αλλά χρειάζεται λίγο συντηρητικό πνεύμα. Απόφυγε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η εβδομάδα φέρνει σημαντικές προκλήσεις στην αισθηματική σου ζωή, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο επηρεάζει έντονα τις σχέσεις σου. Η ενέργεια της αντίθεσης προδιαγράφει την ανάγκη να λάβεις σοβαρές και ρεαλιστικές αποφάσεις, εστιάζοντας στο δίλημμα ανάμεσα στη σταθεροποίηση της σχέσης σου ή σε μια ενδεχόμενη απομάκρυνση. Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα που σας απασχολούν και να δεις αν είναι εφικτό να βρείτε λύσεις που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε μαζί ή αν θα πρέπει να αναλογιστείτε το ενδεχόμενο χωρισμού. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να συναντήσεις κάποιον που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα, αλλά η αίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης που φέρνει η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε αναγκάσει να σκεφτείς προσεκτικά για το μέλλον αυτής της σχέσης

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια μπορεί να τροποποιηθούν λόγω απρόβλεπτων αλλαγών. Να είσαι προετοιμασμένος/η για αναγκαίες προσαρμογές και να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις ή τις ξαφνικές αποφάσεις. Στον οικονομικό τομέα κυριαρχεί η στασιμότητα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Το κέφι σου είναι καλύτερο, η αισιοδοξία σου επανέρχεται, και υπάρχει βελτίωση στον επαγγελματικό τομέα. Αν αναζητάς εργασία, είναι εύκολο αυτό το διάστημα να βρεις, και αν εργάζεσαι, μπορείς τώρα να επιδιώξεις μια αύξηση ή βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σου. Παρόλα αυτά, μη κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο οικονομικά. Αναβάλε για τον Σεπτέμβριο τυχόν οικονομικές ή περιουσιακές διευθετήσεις και μη βιαστείς να κάνεις αγορές που θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή να δυσκολευτείς αργότερα. Αξιοποίησε καλύτερα τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη προκλήσεις για την αισθηματική σου ζωή, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και η Πανσέληνος στον Υδροχόο προκαλούν αστάθεια και εντάσεις. Η συνδυασμένη επιρροή αυτών των αστρολογικών φαινομένων θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και θα προκαλέσει απρόβλεπτα γεγονότα στον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις ότι υπάρχει απόσταση ή ότι δεν κατανοείτε ο ένας τον άλλον όπως συνήθως. Αυτό μπορεί να προκαλέσει παγωμένες στιγμές και απομάκρυνση στον τομέα της συναισθηματικής επικοινωνίας. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο προσθέτει ένα στρώμα αβεβαιότητας, φέρνοντας ξαφνικές ανατροπές που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει μια αίσθηση αποστασιοποίησης και δυσκολίας για φλερτ- μπορεί να μη σου βγαίνει και η διάθεση- Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα προκαλέσει απογοήτευση στις νέες γνωριμίες ή να σε κάνει να νιώθεις ότι οι νέες σχέσεις δεν προχωρούν όπως θα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή αλλαγές στη δουλειά σου που απαιτούν αναθεώρηση στην στρατηγική σου. Κάποια ξαφνικά έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος! Προσοχή σε καβγάδες για λεφτά !

♒ Υδροχόος

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό εντείνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε μια προσωπική σου σχέση. Ήταν σφάλμα σου που άφησες να φθάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο και οι δυσκολίες μόλις τώρα αρχίζουν. Μια διέξοδος-δικλείδα ισορροπίας είναι για σένα η εργασία σου, που, παρά τις δυσκολίες που μέχρι τώρα αντιμετώπισες, αρχίζει σιγά-σιγά να αποδίδει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τώρα να προγραμματίσεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που, μακροπρόθεσμα, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα οικονομικά και ηθικά. Στον οικονομικό τομέα, προνόησε από τώρα για τις υποχρεώσεις σου και προσπάθησε να μην αφήνεις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος της εβδομάδας γίνεται στο δικό σου ζώδιο και φέρνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές και ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. Η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου ενεργοποιεί τα συναισθήματά σου, προκαλώντας ξαφνικές αποφάσεις και αναταράξεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά την πορεία των σχέσεων σου. Ενδέχεται να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μεγάλες αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σου ή να αναθεωρήσεις την πορεία της. Αν είσαι single, η Πανσέληνος μπορεί να φέρει έντονες αλλαγές στη συναισθηματική σου κατάσταση και να σε ωθήσει σε αποφάσεις που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα. Ενδέχεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που σου προκαλούν έντονα συναισθήματα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πανσέληνος στον τομέα σου προκαλεί αλλαγές και ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σου. Αντιμετώπισέ τις με ευελιξία. Στον οικονομικό τομέα μαζεύεσαι και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας κάποια χρήματα να λάβεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μια μικρή νευρικότητα από την κούραση και εξασθένιση θα ήταν καλό να μην την αφήσεις να σε καταβάλλει. Μη παραμελείς τυχόν προβλήματα στον τομέα της εργασίας. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και ασάφειες να εξελιχθούν αργότερα σε εμπόδια. Κάποια σκοτεινή επιθυμία σου μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα. Προφυλάξου όμως από κάποιες πονηρές προτάσεις. Συζήτησε ήρεμα με τους δικούς σου ανθρώπους και απόφυγε να θίξεις δύσκολα θέματα. Μην δίνεις σημασία σε εμπαθείς συμπεριφορές γύρω σου και κάνε απλά τη δουλειά σου. Ασχολήσου με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Τέλος, απόφυγε λάθη τακτικής ή διεκπεραίωσης που θα έδιναν έδαφος σε κακούς συνεργάτες να σε πικράνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονες συναισθηματικές προκλήσεις για εσένα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο προκαλεί σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Η ενέργεια αυτής της αντίθεσης σου δίνει την ώθηση να βάλεις συναισθηματικά όρια και να θέσεις τελεσίδικα για να προστατέψεις τον εαυτό σου από περαιτέρω απογοητεύσεις. Μην διστάσεις να κάνεις σαφείς και αποφασιστικές κινήσεις αν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου δεν σου προσφέρει την υποστήριξη και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Τα παθήματα του παρελθόντος μπορούν να γίνουν μαθήματα για μια πιο υγιή συναισθηματική κατεύθυνση. Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να επανεξετάσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και προτεραιότητες. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιά συναισθηματικά θέματα ή ανεκπλήρωτες επιθυμίες που χρειάζονται αναθεώρηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στην εργασία μπορεί να εξελιχθούν απρόβλεπτα, φέρνοντας αλλαγές στα επαγγελματικά σου σχέδια. Διατήρησε την ψυχραιμία σου. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να περιορίσει τα οικονομικά σου περιθώρια. Αναθεώρησε τον προϋπολογισμό σου και κάνε προσεκτικές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ