Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (12/8 - 18/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη στις 14 Αυγούστου 2024, ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να μας ενεργοποιήσουν να κάνουμε σημαντικά νέα ξεκινήματα. Η σύνοδος Άρη – Δία, από τον επικοινωνιακό, πολύπλευρο και σπιρτόζο Δίδυμο, αποτελεί μία ιδανική συγκυρία για να αρπάξουμε την ευκαιρία για μετακινήσεις, γνωριμίες, να αξιοποιήσουμε τις ιδέες μας, να αρπάξουμε γρήγορα τις συμπτώσεις που θα δοθούν για να δούμε σημαντικές και άκρως θετικές εξελίξεις στην ζωή μας. Τα ζώδια που ενεργοποιούνται και βάζουν μπροστά νέα πλάνα στην ζωή τους είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου ! Αρκετά τυχεροί θα σταθούν οι Ζυγοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου όπου θα δουν σημαντικές ευκαιρίες να ανανεώνουν την ζωή τους! Στα οικονομικά οι κερδισμένοι θα είναι οι Ταύροι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Η συνάντηση του Άρη και του Δία στο ζώδιο των Διδύμων σε παρακινεί για ταξίδια, γνωριμίες, μετακινήσεις, επαφές και είσαι αρκετά αισιόδοξος και τολμηρός αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ! Δημιουργούνται όμως και εμπόδια, επομένως χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεχτικός σε κάθε μορφή μετακίνησης, αλλά και στα λόγια σου που μπορεί να γίνουν απότομα σκληρά! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε παρακινεί να λειτουργήσεις αρκετά άστατα και επιπόλαια στα αισθηματικά και στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία της στιγμής για να κάνεις ένα ωραίο ταξίδι με το σύντροφό σου, ή για να τονώσεις την επικοινωνία σου μαζί του! Αν δεν έχεις σχέση είναι εξαιρετικό διάστημα για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες … Μην ψάχνεις το τέλειο δεν θα το βρεις, ζήσε τη στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθώς ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο υπάρχουν καθυστερήσεις στα εργασιακά σου σχέδια και είσαι ανικανοποίητος από τους ρυθμούς των επαγγελματικών! Προσοχή στις 18 Αυγούστου στα οικονομικά γιατί θα σπαταλήσεις περισσότερα από ότι υπολόγιζες!

♉ Ταύρος

Γενικά

Μέχρι και την Παρασκευή φίλε μου Ταύρε απολαμβάνεις στιγμές, νιώθεις επαρκής οικονομικά και συναισθηματικά, ενώ ικανοποιείς και κάποιες προσδοκίες του χτες. Προσοχή στην επιλογή φίλων που σε πλαισιώνουν, με κάποια άτομα δεν έχεις τα ίδια γούστα, αλλά ούτε και τις ίδιες αξίες, το γεγονός αυτό θα σε δυσαρεστήσει γιατί κάποια πρόσωπα μπορεί να αποδειχθούν ανάξια της εμπιστοσύνης σου! Το Σαββατοκύριακο έρχεται με ξεσπάσματα θυμού και αντίδρασης ίσως γιατί αισθάνεσαι ότι κάποια πρόσωπα παραβιάζουν την ελευθερία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στην παρθένο ευεργετεί την αισθηματική σου ζωή και μπορείς να απολαύσεις ωραίες στιγμές, αρκεί να μην ζητάς πολλά, αρκεί να μην επιβάλλεις μόνιμα τα θέλω σου λειτουργώντας υπεραναλυτικά και γκρινιάζοντας! Προσπάθησε να μην χαλάσεις την ωραία ατμόσφαιρα και πρωτίστως … μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνάντηση του Άρη με τον Δία στους Διδύμους ανοίγει σπουδαίες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, όπου μπορείς να τα αναπτύξεις και να δεις ουσιαστική βελτίωση το επόμενο διάστημα! Στα επαγγελματικά υπάρχει εκνευρισμός κατόπιν κάποιων ειδήσεων που λαμβάνεις!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο τολμών δεν νικά πάντα και αυτό πρέπει να το θυμάσαι ειδικά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Η συνάντηση του Άρη με τον Δία στο ζώδιο σου, σε κάνουν ασυγκράτητο, ενθουσιώδη, περιπετειώδη και αρκετά τολμηρό … Έτοιμος να ζήσεις δυνατές εμπειρίες καλοκαιρινές! Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, οι γκάφες καραδοκούν, οι καθυστερήσεις εκνευρίζουν ενώ το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αναμένεται να σε φέρει αντιμέτωπο και με μία πρόκληση, που θα κληθείς να πάρεις κάποια σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα Δίδυμε. Θυμώνεις και μένεις αμετακίνητος στις απόψεις σου γιατί διακρίνεις πως δεν κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση με το πρόσωπο που είσαι σε σχέση! Αν είσαι ελεύθερος δεν θεωρώ ότι αφήνεις πολλά περιθώρια για να δημιουργηθεί μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιέσεις και προβληματισμοί στα επαγγελματικά σε ωθούν να αναζητήσεις μία νέα πορεία, ή και να σκεφτείς με τρόπο διαφορετικό πώς θα διαχειριστείς τα δυσάρεστα επακόλουθα! Μην αλλάζεις μόνιμα άποψη για το τί πρέπει να ακολουθήσεις στην εργασία, αφοσιώσου στο στόχο σου! Στα οικονομικά δεν αναμένονται μεγάλες μεταβολές.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η ψυχολογία σου βελτιώνεται Καρκίνε μου, ενισχύεται το εσωτερικό σου δυναμικό και αισθάνεσαι απελευθερωμένος από τα προβλήματα. Οι μέρες που ακολουθούν σου δίνουν την ευκαιρία μίας μετακίνησης, ή ακόμα και μίας επαφής με ένα πρόσωπο του παρελθόντος! Αποστασιοποιείσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν έχετε τις ίδιες απόψεις και τις ίδιες αξίες. Προσοχή στα οικονομικά έξοδα γιατί τα τέλη της εβδομάδας σε βρίσκουν κάπως αγανακτισμένο από την οικονομική σου πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατανόηση και η ζεστασιά στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να νιώσεις πιο όμορφα μέσα σου! Αν δεν έχεις σχέση αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνάντηση του Άρη με τον Δία στους Διδύμους σε βοηθά να ανακουφιστείς από επαγγελματικές ανησυχίες και τώρα μπορείς να δεις μία σημαντική εξέλιξη για την επαγγελματική σου πορεία! Οι ξαφνικές αποφάσεις, θα φέρουν ξαφνικά κόστη στα οικονομικά!

♌ Λέων

Γενικά

Λιοντάρι μου, είσαι αγαπητό, περιζήτητο και όλοι αναζητούν την παρέα σου και αυτό το διάστημα. Οι συμπτώσεις, οι ευκαιρίες και οι νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου , σου εκπληρώνουν όνειρα, σχέδια ζωής, απαραίτητες όμως θα είναι και κάποιες θυσίες από πλευράς σου! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού αλλά και με την επιρροή της Πανσελήνου στον Υδροχόου και είναι αναμενόμενες κάποιες ανατροπές σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αυθορμητισμός και η δίψα για περιπέτεια θα φέρουν συμπτώσεις στην αισθηματική σου ζωή που θα σε ενθουσιάσουν! Μία νέα καλοκαιρινή ιστορία ξετυλίγεται σιγά – σιγά με πάθος και ενθουσιασμό! Είσαι εγκρατής στον έρωτα, γιατί φοβάσαι να μην κάνεις τα ίδια λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες κόντρες ή κάποια ξαφνικά δυσάρεστα λόγια με έναν συνεργάτη θα σου δώσουν την αφορμή να κάνεις νέα επιλογές στον τομέα της εργασίας! Στα οικονομικά το τετράγωνο του Άρη – Κρόνου φέρνει προσωρινό πάγωμα στην είσπραξη κάποιων χρημάτων που σου είχαν τάξει!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ενισχύονται αυτή την εβδομάδα τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδια σου, βάζεις πιο ψηλά τον πήχη και σκέφτεσαι μπροστά το μέλλον … Συναντάς εμπόδια όμως που σου προκαλούν θυμό, γιατί διακρίνεις ότι μόνιμα κάποιος σου στέκεται εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις! Προσπάθησε να αποβάλεις το έντονο στρες, κάνε τις αναθεωρήσεις σου και επικεντρώσου σε ότι σου δίνει χαρά και σε ανανεώνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου (το ίδιο και ο Ανάδρομος Ερμής) επομένως το ερωτικό παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου και οι επικοινωνίες δεν λείπουν! Ωστόσο το τετράγωνο Άρη / Κρόνου έρχεται για να σου θυμίσει ότι κάποια ερωτικά προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί και ότι οι αποστάσεις είναι η μόνη αναγκαστική λύση που πρέπει να πάρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου αρχίζουν να διαφαίνονται από αυτή την εβδομάδα κάτω από περίεργες / δύσκολες συνθήκες! Στον οικονομικό τομέα καταφέρνεις να έλκεις κοντά σου πιο εύκολα το χρήμα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η συνάντηση του Άρη και του Δία στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού αποτελεί μία σημαντική ενίσχυση για την τόνωση της αισιοδοξίας σου, αφού τώρα ανοίγονται νέες προοπτικές επέκτασης, εμπειρίας, γνώσης και προόδου! Είναι η ευκαιρία σου για ένα μακρινό ταξίδι, για μία νέα γνωριμία ή και για μία νέα περιπέτεια που θα σε συναρπάσει! Προσπάθησε μόνο αυτή την εβδομάδα να μην κάνεις επιπόλαια έξοδα! Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος ευνοούνται και ικανοποιούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ναι μεν αλλά … κάπως έτσι είσαι στα αισθηματικά σου φίλε μου Ζυγέ! Κρατάς μυστικά για την αισθηματική σου ζωή, διατηρείς και τις αμφιβολίες σου, μία ερωτική ιστορία δεν ξεδιπλώνεται έτσι όπως θα θελες ή θα περίμενες … Δεν παύει όμως να υπάρχει και η ευκαιρία νέων γνωριμιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ασυγκράτητη επιθυμία σου να τα θέλεις όλα δικά σου θα σε παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες αυτή την εβδομάδα! Στα επαγγελματικά υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης, επέκτασης και νέων προοπτικών, αξιοποιείσαι τις γνώσεις και την εμπειρία σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου … Δεν λείπουν οι κοινωνικές στιγμές, η παρακίνηση από το σύντροφο και τους φίλους να περάσετε καλά, κάτι σε τρώει όμως, κάτι δεν σου πάει καλά, ή το προαίσθημα σου δίνει μηνύματα που δεν μπορείς να τα παρακούσεις και να παραβλέψεις. Βάζεις «φρένο» στην χαρά και στην δημιουργικότητά σου, περιορίζεσαι και ασχολείσαι με τα οικονομικά σου που αυτά πάνε καλά και προοδεύουν! Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού για να φέρει εντάσεις με την οικογένεια … νιώθεις ότι όλοι προσπαθούν να σου κάνουν «κουμάντο» και σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους! Χαλάρωσε τους τόνους σου και μην επαναστατείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καλοκαιρινές κατακτήσεις καλά κρατούν στα αισθηματικά και αν είσαι ήδη σε μία σχέση ξεφεύγεις από την ρουτίνα και απολαμβάνεις στιγμές με τον σύντροφό σου – διασκέδασέ το γιατί από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα δύσκολα ! Μείνε μακριά από ανθρώπους που έχουν χειριστικές και απόλυτες συμπεριφορές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική άνθιση είναι το δώρο που σου φέρνει αυτή η περίοδος φίλε μου Σκορπιέ! Καταφέρνεις και βρίσκεσαι ωφελημένος μέσω επενδύσεων ή κινήσεων που θα κάνεις αυτή την περίοδο! Στα επαγγελματικά αναμένονται κάποιες αλλαγές σχεδίων που θα προκαλέσουν αναστάτωση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η συνάντηση του Άρη και του Δία στους Διδύμους ανοίγει την ευκαιρία νέων γνωριμιών, που έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν αγαπητέ φίλε Τοξότη. Εσύ όμως κατά κάποιο τρόπο αυτό το διάστημα νιώθεις στάσιμος, ότι εμποδίζονται τα σχέδιά σου, ότι περιορίζεται η αυτονομία σου και ότι το καλοκαίρι σου δεν είναι τόσο ανάλαφρο όσο θα περίμενες. Επιπλέον, συντόνισε και προγραμμάτισε απόλυτα συγκροτημένα τις μετακινήσεις και τα σχέδιά σου, ο Ερμής είναι ανάδρομος και πολλά μπορεί να πάνε διαφορετικά από ότι θα ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δίψα για μία νέα ερωτική περιπέτεια είναι μεγάλη και αυτό αποτελεί έναν μεγάλο βραχνά για σένα που είσαι δεσμευμένος και ακολουθείς το «πρέπει» γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Στον έρωτα λοιπόν αυτή την εβδομάδα σε διακατέχει ο πόθος , αλλά μαζεύεσαι γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες αναπτύσσονται αυτή την περίοδο κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά και με νέες ευθύνες. Στα οικονομικά αναπτύσσονται ευκαιρίες ανόδου και εξέλιξης!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Γεμάτος ενέργεια καλωσορίζεις τη νέα εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε … Σε διακρίνει το θάρρος και η τόλμη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να τροποποιήσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου! Ευχάριστες στιγμές αναμένονται σε μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει αναζωογονητικά! Τα οικονομικά αποτελούν ένα μεγάλο βραχνά και κάποια καβγαδάκια με χρήματα είναι μέσα στις τάσεις των ημερών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από την Παρθένο υπόσχεται ερωτικές περιπέτειες και εμβάθυνση στην επικοινωνία με το σύντροφο εφόσον είσαι δεσμευμένος! Τι το καλύτερο λοιπόν να απολαύσεις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, αποφεύγοντας όμως τις αμετακίνητες απόψεις σου που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνάντηση του Άρη με τον Δία στους Διδύμους σε παρακινεί να κυνηγήσεις νέες ευκαιρίες στην εργασία σου, όμως για την ώρα είναι εμποδισμένη η όποια αλλαγή! Προσοχή από τον 15Αύγουστο στα οικονομικά γιατί ο Ερμής περνά ανάδρομος στο Λέοντα και προκαλεί μπελάδες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά κεφάτα, διασκεδαστικά και τολμηρά με την αισθηματική σου ζωή να βρίσκεται στα καλύτερά της και τις επαφές με το παρελθόν να επιβεβαιώνουν και να σε ενθαρρύνουν να περάσεις καλά! Το πορτοφόλι είναι άδειο ωστόσο, αυτό σε θυμώνει αλλά σε αναγκάζει να κάνεις και κάποιες εκπτώσεις στα θέλω σου! Καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας και το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγήθούμε στην Πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας, είσαι θυμωμένος από κάποια ξαφνικά γεγονότα που σου ανατρέπουν τις σταθερές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι από τα εξαιρετικά ευνοημένα ζώδια στα αισθηματικά το επόμενο διάστημα! Σύνοδος Άρη – Δία στους Διδύμους σε παρακινεί με τόλμη και να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις στα αισθηματικά σου! Ο Ανάδρομος Ερμής από τον Λέοντα προσφέρει την ευκαιρία μίας ερωτικής επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά ζόρια φέρνει αυτή η εβδομάδα λόγω τετραγώνου Άρη – Κρόνου, με περιορισμό και οργάνωση θα μπορέσεις να γλιτώσεις τις προκλήσεις! Στον επαγγελματικό τομέα δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές μόνο ανησυχία για το αύριο!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η ψυχολογία σου βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ οι στιγμές με την οικογένεια ή με τους οικείους σου σε βοηθούν να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Ανησυχείς για το επαγγελματικό αύριο και οι ειδήσεις που λαμβάνεις σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία ταραχή! Χαλάρωσε και απόλαυσε την ζεστασιά των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν! Τις ημέρες αυτές καλείσαι να δώσεις οριστική λύση σε προβλήματα που σε έχουν ταλανίσει προσωπικά – επαγγελματικά βάζοντας κάποια όρια στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στην Παρθένο συντηρεί την συντροφική σου ζωή και σε βοηθά να μπορείς να διατηρήσεις την ισορροπία και την αρμονία στον αισθηματικό τομέα! Πιο πιεστικές είναι οι συνθήκες των ερωτικών σου για σένα που έχεις γεννηθεί 5-10 Μαρτίου που είσαι αντιμέτωπος με κάποια ερωτική πρόκληση! Αν είσαι Ιχθύς του Φεβρουαρίου σε βλέπω στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ταράζεσαι για επαγγελματικά ζητήματα και για ειδήσεις που λαμβάνεις από το εργασιακό περιβάλλον! Στον οικονομικό τομέα αναμένονται πιέσεις και χρειάζεται να «μαζευτείς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ