Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλό «χτύπημα» ληστών στο Μακροχώρι - Χτύπησαν γείτονα που προσπάθησε να τους σταματήσει


Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024 στο Μακροχώρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 29χρονος ημεδαπός άνδρας, για διακεκριμένη κλοπή και ληστεία.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μαζί με συνεργό του, μπήκαν σε σπίτι στο Μακροχώρι από όπου και απέσπασαν κοσμήματα. Αμέσως μετά, προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμα ένα σπίτι στο Μακροχώρι, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον γείτονα ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει, με τον 29χρονο κακοποιό, προκειμένου να διαφύγει, να του επιτίθεται και να τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα και θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα διέπραξαν ακόμα μία κλοπή από οικία στο Μακροχώρι, αφαιρώντας διάφορα κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

11 σχόλια:

  1. Όσο δεν υπάρχουν νόμοι αυτα επόμενα είναι .. και που είμαστε ακόμα…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που έχουμε νόμιμα όπλο;;;; γκλελ μπουρντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέμε ημεδαποί,τι εννοούμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα να πάθετε.
    Εδώ και δεκαετίες,ψηφίζετε ,και να που καταντήσατε.
    Ακόμα εν είδατε τίποτα.
    Επίσης,γιατί τόση αγάπη από την ελληνική δικαιοσυνη,προς όλους αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δικαιοσυνη ευθυνεται για ολο αυτο το χαλι και κανεις αλλος ...η Αστυνομια βαρεθηκε να κανει συλληψεις και την αλλη μερα να ειναι εξω με ευθυνη των νομων της Δικαιοσυνης που αλλου δειχνουν τα δοντια και οχι ...τι θα πει δεν πηρε;;;....τι δουλεια εχει μεσα στα σπιτια;;; που ειναι το δικαιωμα της ιδιοκτησιας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι καλά δεν έχουμε Χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ