Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χειριστής του Crazy Dance: «Τρόμαξα! Μου είπαν να φύγω, γιατί θα με λιντσάρουν»

«Πήγα απλά να βγάλω μεροκάματο, για να μεγαλώσω το παιδάκι μου - Μου είπαν να κρυφτώ για 48 ώρες»

Για πρώτη φορά δημόσια μίλησε ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης από τη Βέροια.

Ο χειριστής του «Crazy Dance», o οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, όπως και ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, μίλησε στο Mega και δήλωσε «σοκαρισμένος» για όσα έγιναν μπροστά στα μάτια του, ενώ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου.

Μάλιστα, λέει ότι έχει καθαρό ποινικό μητρώο και ότι δεν ήταν μεθυσμένος ενώ εργαζόταν. Όπως λέει, όταν εκσφενδονίστηκε ο 19χρονος, ο ίδιος τρομοκρατήθηκε και το μόνο που σκέφτηκε ήταν να πάει στη μητέρα του να της πει τι έγινε, και γι' αυτό «εξαφανίστηκε». Στη συνέχεια, πήγε αμέσως να παραδοθεί, υπογραμμίζει.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι του έδωσαν οδηγίες να εξαφανιστεί για τις επόμενες 48 ώρες, προκειμένου προφανώς να γλιτώσει το αυτόφωρο. «Πήγα απλά να βγάλω μεροκάματο, για να μεγαλώσω το παιδί μου. Είχε κάποια μπλε και κίτρινα καρεκλάκια, δούλευαν μόνο τα ροζ κι εκείνη την ημέρα τα παιδιά έκατσαν στα μπλε. Αυτός μου είχε πει να βάζω άτομα μόνο στα ροζ, γι’ αυτό άλλαξα στα παιδιά καρεκλάκια. Η ταχύτητα ήταν κανονική. Μου είχαν πει από 50 έως 60 το πολύ. Την ώρα που είπε η μαμά του «πιο σιγά» πήγα να το χαμηλώσω και είδα το παιδί στον αέρα», είπε.

«Είχα πάθει σοκ. Τρόμαξα εκείνη την ώρα, μου είπαν να φύγω γιατί θα με λιντσάρουν. Μου το είπε το παιδί που δουλεύει χρόνια μαζί του (σ.σ. συνεργάτης του ιδιοκτήτη). Έφυγα πίσω από το πάρκο, ήπια νερό, ηρέμησα. Ξαναγύρισα και είπαν να φύγω σπίτι να μη με δει κανείς. Πήγα σπίτι και εκείνη την ώρα μου είπαν να μαζέψω τα ρούχα μου και να με φέρουν στο Κιλκίς και να κρυφτώ για 48 ώρες».

Όπως συμπλήρωσε ο 21χρονος χειριστής, δεν γνώριζε σε τι κατάσταση ήταν τα μηχανήματα: «Αν τα είχα προσέξει, δεν θα ανέβαινα καθόλου στα μηχανήματα. Δεν γνώριζα τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Πρεπει να ξερουμε,δωσε ενα post βεριωτη αν ο χειριστης του εκαστοτε λουνα παρκ χρειαζεται πιστοποιση η και σεμιναρια,training.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17 χρονων να χειριζεται μηχανημα crazy dance. Πρωτη φορα το ακουω. Οτι σαπιο μηχανημα υπαρχει να πηγαινει για καταστροφη. Δεν θα κανετε ανακατασκευες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ