Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτες πρόσκοποι καθάρισαν παραλία της Σαμοθράκης

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, οι εθελοντές του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα προσκόπων του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Βέροιας, πραγματοποίησαν δράση και συγκεκριμένα καθαρισμό μέρους του παραλιακού μετώπου της Καμαριώτισσας.


Στη συνέχεια, στον χώρο της πλατείας, έγινε ενημέρωση για τον θεσμό των Προσκόπων, για το Περιβαλλοντικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της HELMEPA ( Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος), καθώς και συμπλήρωση ερωτηματολογίων για την καταγραφή του πλαστικού αποτυπώματος (δηλαδή των πλαστικών μιας χρήσης που περνάνε κάθε μέρα από τα χέρια μας).


Ο Δήμος Σαμοθράκης συγχαίρει την εθελοντική του ομάδα που συμμετέχει ακούραστα σε κάθε δράση, αλλά και την ομάδα των προσκόπων που επέλεξαν το νησί μας για τις δράσεις τους και βοήθησαν πρόθυμα στον καθαρισμό.


1 σχόλιο:

  1. Οι μικροί προσκοποι γνωρίζουν ότι τα σκουπίδια όλης της Ημαθίας μεταφέρονται καθημερινώς σε περιοχή μεταξύ Έδεσσας και Αριδαίας...Δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψουν τόσο μακριά.....Οι υπεύθυνοι ας τους ενημερώσουν. Είναι κρίμα γιατί η Πέλλα έχει πλούσια χλωρίδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ