Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εισβολείς βανδάλισαν την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας


Μια θλιβερή εικόνα καταστροφών αντίκρυσαν την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 οι άνθρωποι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Όπως μεταφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΒ Χαράλαμπος Καπουρτίδης, που δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες, άγνωστοι πήδηξαν από την περίφραξη της Λέσχης και εισέβαλαν στον εξωτερικό χώρο, προκαλώντας φθορές.

Να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που... εισβολείς απασχολούν την Εύξεινο Λέσχη, καθώς στο παρελθόν ομάδες νεαρών συνήθιζε να ανεβαίνει στην ταράτσα (!) για να πίνει τις μπύρες της με θέα! Κάτι παράνομο και άκρως επικίνδυνο, που οδήγησε μάλιστα τους υπευθύνους να λάβουν επιπλέον μέτρα, όπως προειδοποιητικές πινακίδες, κάγκελα κτλ., ενώ είχε επιληφθεί και η Αστυνομία.




Αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Χαράλαμπος Καπουρτίδης:

Είναι σκέτη ντροπή.... τάχα μου ο Τοπάλ και ο Κεμάλ έκαναν μεγαλύτερες ζημιές;;;; Τέτοιο κτήριο που γίνονται τόσα πολλά που αφορούν την παράδοση, τον πολιτισμό και άλλα να το καταστρέφουμε;;;

Όσοι έχετε παιδιά μικρότερα ή μεγαλύτερα;;;; που κάποιοι μας κουνήσετε και το δάχτυλο είστε ικανοποιημένοι τώρα με αυτά;;; υπάρχουν πινακίδες, είναι περιφραγμένο το οικόπεδο και όμως....

Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.... είστε χειρότεροι από τους εχθρούς του κράτους όσοι κάνετε ζημιές σε κτήρια και υποδομές... βεβαίως μιλάω και για όλες τις ζημιές από φωτιές μέχρι το παραμικρό..... αντί να χτίζουμε χαλάμε ότι υπάρχει... Ούτε τα κτήνη δεν κάνουν έτσι.... να κλωτσάν και να ρημάζουν...

Θα παρθούν κι άλλα μέτρα αλλά και "άλλα" απ'ότι προβλέπω... βλέποντας και κάνοντας και οι κανίβαλοι θα αντιμετωπίζονται ανάλογα... έτσι πάει και όχι όπως μέχρι τώρα», έγραψε ιδιαίτερα φορτισμένος ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.






4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, οι κανίβαλοι όχι απλά υπάρχουν, αλλά τα τελευταία χρόνια αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Δείτε τι γίνεται καθημερινά σε πλατείες, σχολεία, παιδικές χαρές, κ.ά. Αν δεν μπουν στην άκρη τα λεγόμενα "προσωπικά δεδομένα", ώστε να υπάρχουν κάμερες παντού, όλοι αυτοί οι ποντικοί θα καταστρέφουν κάθε βράδυ δημόσια ή ιδιωτικά κτήρια και όλοι εμείς θα δηλώνουμε καθημερινά έκπληξη για το πού πάμε ως κοινωνία. Κάμερες, για να πληρώνει ο καθένας το κόστος της ζημιάς που προκαλεί. Μόνο τότε θα "τσούξει" σε κάποιους και δε θα το ξανατολμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΦΡΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμερες παντου. ακομη και σε πολυκατοικιες. Οι γνωστοι τεμπεληδες κανουν διαρηξεις. Και θυμηθειτε στο παρελθουν ποιοι πινανε μπυρες στην ταρατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειάζεται να πηδήξει κάποιος την περίφραξη. Υπάρχει ανοιχτή καγκελόπορτα πίσω από το κτίριο της λέσχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ