Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καψούρα» την Χαλκιδική έχουν οι τουρίστες από τα Βαλκάνια

Τουρίστες από τα Βαλκάνια απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική. Οι καλές τιμές, η εύκολη πρόσβαση αλλά και τα καταγάλανα νερά αποτελούν δέλεαρ για τους τουρίστες από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Τουρκία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αυξημένες είναι οι αφίξεις στον οδικό τουρισμό το πρώτο εξάμηνο του 2024, αγγίζοντας τα 4 εκατομμύρια, έναντι 3,5 εκατομμυρίων το 2023.

Πρωταθλητές στον οδικό τουρισμό στη χώρα μας είναι η Βουλγαρία με 1,5 εκατομμύριο αφίξεις, η Βόρεια Μακεδονία με 1,2 εκατ. και η Τουρκία με 564.000 αφίξεις.

Οι δημοφιλέστερες πύλες εισόδου του οδικού τουρισμού είναι ο συνοριακός σταθμός των Ευζώνων με 925.000 διελεύσεις και ακολουθούν το τελωνείο του Προμαχώνα με 801.000 και των Κήπων με 457.000 διελεύσεις.

8 σχόλια:

  1. Όλα τα γυφτοχωρια των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και βάλε. Με μπάτζετ έκαστος 5 ευρώ την ημέρα για ένα καφέ και πιτόγυρο. Με την ΧαλκιδοΡωσία γεμάτη απατεώνες, τίγκα στην αυθαιρεσία που έτσι και ρίξει καρεκλοποδαρα θα καταστραφεί ολοσχερώς. Σαν την Χαλκιδική δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " καψούρα " 🤣🤣🤣🤣🤣
    Είναι κοντά, για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα απλα δε μπορουν να πανε πιο μακρια...τα κανουν κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτερότριτοι οι περισσότεροι που ξοδεύουν ελάχιστα.Μεχρι και τις μπύρες τους φέρνουν μαζί.
    Αλλά και ο έρμος ο Έλληνας ,που τον κατάντησαν και αυτόν μπατιροβαλκάνιο που δε μπορεί να ξεφύγει πέρα από τη Χαλκιδική και την Πιερία.
    Να πηγαίνει αυθημερόν και να γυρνά λουσμένος στον ιδρώτα το απόγευμα.
    Η δυστυχία αυτής της χώρας ,να έχει τόσες ομορφιές και οι πολίτες να μην τολμούν να πάνε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι αφραγκοι πάνε Χαλκιδική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ Μ ΑΥΤΟΥΣ...ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...ΜΕ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .... μείωση 70% στους Έλληνες τουρίστες φέτος.
    Αν δεν πήγανε όλοι αυτοί Μαλδίβες μάλλον τη βγάλανε στο πάσα κιόσκι με πιτόγυρο και κρύα αμστελ.

    Και κοροϊδεύουν τους Σκοπιανούς.
    Που το βρεχουν στο πεύκοχωρι με πιτογυρο και κρύα αμστελ.
    Ειμαστε έξυπνοι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γειτνίαση της Χαλκιδικής με το πολεοδομικό συγκρότημα της συμπρωτεύουσας και με τα Βαλκάνια, και η εύκολη οδική πρόσβαση είναι η αχίλλειος πτέρνα αυτής και η ταφόπλακα του ποιοτικού τουρισμού στην περιοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ