Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαγγέλας+Aχιλλέας: Love for Ever

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Η ΑΕΚ χθες έβγαλε αντίδραση. Η σφαλιάρα από τον αποκλεισμό της Ευρώπης έφερε συσπείρωση στην ομάδα και ο άτυχος ήταν ο ΟΦΗ που έφαγε τρία και γύρισε με κατεβασμένο κεφάλι στην Κρήτη. Η πληγή όμως που άφησε η Νόα δύσκολα δύσκολα θα γιατρευτεί. Η Ένωση ολόκληρη την χρονιά θα βλέπει ευρώπη από τον καναπέ. Αυτό είναι μια «μαχαιριά», τόσο για τους παίκτες (χάνουν σε πρεστίζ και χρηματιστηριακή αξία), όσο και για την διοίκηση που έχασε ένα σκασμό λεφτά. 

Ο Παναθηναϊκός μετά την καταπληκτική εμφάνιση και τη νίκη μέσα στον Άγιαξ έπεσε θύμα των Αρκάδων. Μπήκε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα και έχασε έδαφος. Αν είχε κόσμο το ΟΑΚΑ και δεν έπαιρνε κόκκινη κάρτα ο Ζέκα, θεωρώ πως θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός πήγε για τσίπουρα στο Βόλο. Έβαλε σε ρυθμό προπόνησης δύο γκολάκια στον Μπέο και μετά αγκαλίτσες και φιλάκια Βρε πως αλλάζουν οι καιροί; Από εκεί που ήταν κολλητοί Βαγγέλας και Αχιλλέας, μετά γίναμε εχθροί και τώρα ξανά φίλοι. Πως τα φέρνει έτσι αυτή η ρημάδα η ζωή!

Τέλος, ο κλασικός ΠΑΟΚ, όσα βάλω και όσα φάω. Με δίδυμο στα χαφ τον Σβάμπ και τον Οζντόεφ, σκοράρει πολύ εύκολα, αλλά και τρώει γκολ ακόμα πιο εύκολα! Ο δικέφαλος έχει πολλά θέματα στην άμυνα και πρέπει να τα λύσει. Ειδικά τώρα που φεύγει ο Κουλιεράκης. Χρειάζεται δύο στοπεράρες και επιστροφή Μεϊτέ για να μπει και πάλι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. 

Πιστεύω πως θα δούμε καλό πρωτάθλημα και φέτος. Θα υπάρξει μεγάλο ανταγωνισμός και η μάχη θα κριθεί και πάλι στο νήμα. Για τον Άρη τι να πω; Πάλι 5ος θα καταλήξει και στο κύπελλο μια από τα ίδια. Να προσέχει μόνο, γιατί έρχεται με φόρα ο Μονεμβασιώτης και του χρόνου μην βγεις ακόμα και 60ς.

4 σχόλια:

  1. Κλασικά άσχετος ο κατάσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά(σ)κοπε,άσε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ο Βαγγέλας που λες για την επόμενη πενταετία θα σας κάνει τίτλο να λέτε και τίτλο να μην βλέπετε,όσο για Άρη το σύστημα γνωστό ,έξω από τα πλευ οφ και αν στραβωσει και πάει τελικό υπάρχει και η ξαδέρφη της Φραπαριτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φώτο είναι ελλειπής... λείπουν οι Ιβάν Σαββίδης και Μάκης Γκαγκατσης.....όλα τα συνεταιράκια μαζί όχι οι μισοί .... Τι όχι???
    R21 veria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βέροια είναι Βυσσινή και Μπλε! Που είναι ο σύνδεσμός σας ρε αεκτσή!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ