Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμητική εκδήλωση της ΟΧΕ στη Βέροια στη μνήμη του Χρήστου Καψάλη

Τιμητική εκδήλωση στο κέντρο της Βέροιας πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, με τιμώμενο πρόσωπο τον Χρήστο Καψάλη.

Με αφορμή την επερχόμενη Γενική Συνέλευση, το βράδυ του Σαββάτου, 31 Αυγούστου 2024, η ΟΧΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, πραγματοποίησε τον πολυχώρο "Ελιά" της Βέροιας τιμητική εκδήλωση. Με κεντρικό πρόσωπο τον Χρήστο Καψάλη που τα τελευταία οχτώ χρόνια παρακολουθεί το αγαπημένο του άθλημα από ψηλά, τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ και εκλεκτοί καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Βέροιας για μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση. Ο αείμνηστος Χρήστος Καψάλης προσέφερε τις σπουδαίες υπηρεσίες του στο ελληνικό χάντμπολ ως Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και επί σειρά ετών παράγοντας του Φιλίππου Βέροιας.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει σχεδιασμός και θα παρουσιαστεί ένα αναλυτικό σχέδιο για τα επόμενα χρόνια με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.


Τον λόγο πήρε, στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βέροιας και διεθνής διαιτητής, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο οποίος αφού έκανε ειδική αναφορά στον Χρήστο Καψάλη, επισήμανε τη δυναμική της πόλης όσον αφορά το χάντμπολ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το χάντμπολ βρίσκεται στο DNA της Βέροιας».


Στο βήμα ανέβηκε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που δήλωσε συγκινημένος και έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Δήμο Βέροιας για την θερμή φιλοξενία, ενώ αναφέρθηκε με ιστορίες από το παρελθόν στο τιμώμενο πρόσωπο. «Ο Χρήστος (σ.σ. Καψάλης) δεν έχει φύγει ούτε από το μυαλό ούτε από την καρδιά μας», κατέληξε στη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του.

Εν συνεχεία, η Ομοσπονδία βράβευσε όλους τους ανθρώπους του χάντμπολ που εκλέχθηκαν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2023 και κατέχουν θέσεις ευθύνης. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι:

  • Στέλιος Αγγελούδης, (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης- A’ Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής- πρώην Πρόεδρος ΟΧΕ)
  • Μιχάλης Τζαφερόπουλος
    (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βέροιας- Διεθνής Διαιτητής)
  • Σάββας Καρυπίδης
    (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Κατερίνης- Ολυμπιονίκης- πρώην αρχηγός Εθνικής Ανδρών)
  • Σοφία Ναϊσίδου
    (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νέας Ιωνίας- Πρώην διεθνή αθλήτρια- επί σειρά ετών προπονήτρια του ΟΦΝ Ιωνίας και νυν γενικός αρχηγός)
  • Γιώργος Μπαμπαράτσας
    (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης Πανοράματος- Πυλαίας- Πρόεδρος ΑΕΣΧ Πυλαίας)
Επίσης, τιμητική πλακέτα έλαβαν η Σοφία Αθανασιάδη και η Κατερίνα Καψάλη, προς τιμήν του Χρήστου Καψάλη.


Ακολούθησε επετειακό βίντεο απολογισμού της διοίκησης της ΟΧΕ την τελευταία δεκαετία, όπου προβλήθηκαν όλες οι κορυφαίες στιγμές του αθλήματος το διάστημα 2014-2024, σε οργανωτικό, αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τον συντονισμό ανέλαβε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΟΧΕ, Κώστας Χατζηδημητρίου.

Η βραδιά έκλεισε με γεύμα τον παρευρισκομένων και συζητήσεις εφ' όλης της ύλης. Αύριο, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:00, έχει προγραμματιστεί στο Δημαρχείο Βέροιας η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΟΧΕ με κύριο θέμα την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Δείτε φωτορεπορτάζ του sportsfan.gr από την εκδήλωση:




































2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Δήμο Βέροιας για την ωραία εκδήλωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει μια δυνατή απουσία απο έναν άνθρωπο που το όνομα του είναι άρρηκτα δεμένο με το χάντμπολ αλλά και με τον Χρήστο τον Καψάλη απο το 1982 που ξεκίνησαν μαζί, εμείς που γνωρίζουμε την ιστορία τους θα θέλαμε να ξέρουμε γιατί λείπει;;;;αν τον κάλεσε κανείς;;;αν όχι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν αντέχουν μάλλον την προσφορά του έφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ