Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Θρήνος στη Βέροια - Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Γιάννη

Ανείπωτος ο πόνος της οικογένειας και των συγγενών του 19χρονου Γιάννη, που έχασε άδικα τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχωρι της Χαλκιδικής το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου. 

Δεκάδες φίλοι του 19χρονου παιδιού από τη Βέροια και συγγενείς κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια, τον συνόδευσαν πριν από λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του κυρίου και Αγίου Νεκτάριου στη Βέροια για να του πουν το τελευταίο αντίο. 

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, ήμουν η καθηγήτρια του, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη», είπε η παλιά του καθηγήτρια, ενώ φίλος και συμμαθητής του ανέφερε πως «δεν θέλω καμία δικαιοσύνη αυτή την ώρα, μου αρκεί μόνο να αναπαυτεί η ψυχή του».

Δείτε το video από το karfitsa.gr:

5 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στους συγγενείς καί φίλους του αδικοχαμένου παιδιού 👃👃👃Ως ποτέ ρε αλήτες (πολιτική και παρατρεχαμενη δημόσιοι υπάλληλοι)για κάποια €€ που θα βάλετε στην τσέπη δεν υπολογίζετε ούτε την ανθρώπινη ζωή ούτε τίποτα 🤬🤬 δίνετε άδειες κτλ σε αυτούς που σας πληρώνουν κρυφά... ξεφτίλισμενα τομάρια όλοι σάς!!! χάθηκαν παιδιά, επιχειρήσεις, σπίτια κάηκαν και πόσα άλλα..και ο ένας ρίχνει το βάρος στον άλλο!!!στο μόνο που είστε υπεύθυνοι είναι να πληρώνεστε κανονικά αλλά και αλλιώς (ξέρετε καλά εσείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιδιοκτήτης είναι ελ.επαγγελματιας, αλλά εσείς βρήκατε την ευκαιρία να "σταυρωσετε" τους δημ. υπαλλήλους (όχι ότι δεν έχουν κι αυτοί ευθύνη) ! Για τους ελ. Επαγγελματίες που είναι και οι μόνοι που γνώριζαν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν τα "παιχνίδια -δολοφονοι", δεν έχετε να πείτε τίποτα; Πρέπει να έχουμε από έναν υπάλληλο δίπλα μας,να μας ελέγχει; Καλό παράδεισο στο αγγελούδι που χάθηκε άδικα και δύναμη και κουράγιο στους δικούς του!

      Διαγραφή
    2. Ναι υπάρχουν υπάλληλοι τόσοι μα τόσοι πολλοί για κάθε πολίτη σε αυτή τη χώρα......Μόνο υπάλληλοι .Αυτούς ταιζουμε και βέβαια είναι εγκληματίες όταν δεν κάνουν τη δουλειά τους και δεν είναι πιστοί στα καθήκοντά τούς. Πιστοί σε καθήκοντα και οχι σε συμφέροντα δικά τούς κι άλλων.

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ που ανέβασες το σχόλιο όπως ακριβώς το έγραψα και δεν το έκοψες (Βεροιώτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι χώροι, πισίνες, παιδικές χαρές, σχολικά λεωφορεία, φροντιστήρια, Λούνα παρκ κτλ πρέπει να ελέγχονται συνεχώς και επισταμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ