Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεά η Παπαρίζου: «Nαι το παραδέχομαι! Πήγα και έφαγα ένα ρεβανί»

«Λατρεύω τη Βέροια - Είναι μια πανέμορφη πόλη!»

Για μια ακόμη φορά, η Έλενα Παπαρίζου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Πέρα από την φοβερή φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, η pop ερμηνεύτρια κέρδισε τις εντυπώσεις με την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της.

Αρχικά ανέφερε πόσο πολύ λατρεύει την όμορφη Βέροια και ότι της είχε λείψει πολύ, αφού είχε χρόνια να την επισκεφθεί. Επίσης, λίγη ώρα πριν βγει στην σκηνή, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό, μιας και έχει αδυναμία στα γλυκά. 

«Ναι το παραδέχομαι, πως λίγη ώρα πριν τραγουδήσω, πήγα και έφαγα ένα γλυκό. Και μην ρωτήσετε τι γλυκό; Μα φυσικά, το πεντανόστιμο ρεβανί Βεροίας» τόνισε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Εντύπωση προκάλεσε στο τέλος της συναυλίας, που απολογήθηκε επειδή η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί 3-4 τραγούδια νωρίτερα, εξαιτίας της βροχής. «Σας ζητάω συγνώμη, αλλά θα πω το Number 1 και θα κλείσουμε, γιατί βρέχει και υπάρχει κίνδυνος κάποιου ατυχήματος με τα μηχανήματα πίσω μου» κατέληξε η Έλενα Παπαρίζου.

6 σχόλια:

  1. φανταστείτε να μην είχαμε και το ρεβανί...δε θα χαν τίποτα να πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φίλε; Λίγες πόλεις έχουν την ομορφιά της Βέροιας!

      Διαγραφή
  2. Λατρεύεις τη Βέροια επειδή δε ζεις στη Βέροια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε φίλε! Μια χαρά είναι η Βέροια!

      Διαγραφή
    2. Τι σου αρεσει περαν τους σταματηματος στις διαβασεις;;; τα δαση απο τα ημιγκρεμισμενα ακινητα στην παλια πολη...με αδιαφορια των αρμοδιων και των ιδιοκτητων;;;;
      η μηπως οτι για να στριψεις σε εναν δρομο πρεπει να εχεις καλη ρεζερβα απο τις μυτες πεζοδρομιων;;;

      Διαγραφή
    3. ,,,α ξεχασα εχει χρονια τωρα σταματημενο για να ανεβεις στην Ανοιξεως και στο παρκο Ελιας.....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ