Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πιο νόστιμα γλυκά του κουταλιού ήρθαν στη Βέροια - Από την Λήμνο απευθείας στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδης»

Βενιζέλου 8 - Τηλ. 2331100888
Τα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού από την όμορφη Λήμνο έφτασαν επιτέλους στη Βέροια και συγκεκριμένα στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδης». Αυτή η γευστική παράδοση του νησιού του Βορείου Αιγαίου φέρνει στο τραπέζι σας μοναδικές γεύσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητά τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους.

Στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδης» θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία από γλυκά κουταλιού, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν. Γλυκά όπως το μελιτζανάκι, φιστίκι, καρυδάκι, λεμονάκι, πορτοκάλι, ρετσέλι, κεράσι και ντοματάκι, θα σας ταξιδέψουν νοητά στα πανέμορφα τοπία της Λήμνου. 

Κάθε κουταλιά είναι γεμάτη αυθεντική γεύση και παράδοση, θυμίζοντας τον πλούτο των ελληνικών γαστρονομικών θησαυρών. Είτε για εσάς είτε ως δώρο για αγαπημένα σας πρόσωπα, τα γλυκά κουταλιού από τη Λήμνο που θα βρείτε στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδης» θα γίνουν η νέα σας αγαπημένη λιχουδιά! Επισκεφθείτε το κατάστημα και αφεθείτε σε μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία!










1 σχόλιο:

  1. Γλυκα που ταξιδευουν τον ουρανισκο, Γλυκα φαρμακο για την οχυρωση του ανοσοποιητικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ