Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Oι «next big thing» του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας να... ξέχασε να την αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε (δείτε εδώ), ωστόσο στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά παρούσα ήταν και η Φανή Γιωτάκη. 


Η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη των εθνικών εκλογών, αφού απέσπασε κοντά στους 4.000 σταυρούς, παρακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια τις εκδηλώσεις και συναντήθηκε με την πρώην υπουργό και βουλεύτρια Θεοδώρα Τζάκρη. 


Να θυμίσουμε πως και οι δύο γυναίκες ήταν εκείνες που στήριξαν με πάθος την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος και θεωρούνται οι «next big thing» του ΣΥΡΙΖΑ.



4 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας απέδειξε ότι δεν έχει σύνορα ούτε θρησκεία ούτε φίλο. Δεν υπάρχει ναι και όχι ούτε Μακεδονία μιας και την πούλησε. Πάρτε φορά και πέστε από τον γκρεμό μαζί με την νέα δημοκρατία για να σωθεί η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης κάνει λόγο για ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ . Είτε του κόμματος που αντιπροσωπεύει η Τζάκρη είτε της τοπικής οργάνωσης που εν προκειμένω ήταν η αναπληρώτρια της νομαρχιακής. Δεν μπορεί να αναφέρονται όλοι οι ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ είτε πρώην είτε νυν. Ένα δελτίο τύπου είναι συγκεκριμένο και δεν εξυπηρετεί αλλοτριους σκοπούς όπως προσπαθείτε να εμφανισετε! Καί πιστέψτε με στην Σουμελά παρευρίσκονται πολλά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ! Και χωρίς "τυμπανοκρουσιες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποίος δεν βλέπει ότι αυτή είναι καλύτερη δυνατή συνέχεια που θα μπορούσε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ είτε είναι τυφλός είτε είναι διαπλεκόμενος! Η Γιωτάκη είναι μια εξαίρετη δικηγόρος μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα χωρίς καμία βοήθεια από κανένα τζάκι που έως τώρα προσφέρει μόνο στη περιοχή της. Προχώρα έτσι Φανή … Η δε Τζάγκρη είναι το φωτεινό παράδειγμα του πως να είσαι πολιτικός καριέρας και να μην έχεις διαφθαρεί. Πιστεύουμε και στις δυο για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ