Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Superleagato επιθετικό έκλεισε η «Βασίλισσα»

Μεταγραφή από τo… πάνω ράφι ολοκλήρωσε η Βέροια 1960. Ήρθε σε συμφωνία με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος έχει αγωνιστικές εμπειρίες από την Superleague2.

Ο 24χρονος επιθετικός που κατάγεται από το Νεόκαστρο, μετά από έναν χρόνο που φορούσε την φανέλα του Αιολικού, επέτρεψε και πάλι στη «βασίλισσα» του βορρά για να συμβάλλει κι αυτός με την σειρά του τόσο στην κατάκτηση της επανόδου στην Γ΄ Εθνική, αλλά και στην δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ικανή για την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο Γιάννης Ιωάννου ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και ως ένα εξαιρετικό ταλέντο μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Ξάνθη και τα τμήματα υποδομής της. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Βέροιας για να ακολουθήσουν η Κοζάνη, η Καλλιθέα (και πάλι η Βέροια) για να αγωνιστεί στο περσινό πρωτάθλημα στην Superlaegue2 με τον Αιολικό.

Με την απόκτηση του Γιάννη Ιωάννη, η «βασίλισσα» του βορρά παρουσιάζει πληρότητα στην επιθετική της γραμμή με ότι καλύτερο διαθέτει το ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.

6 σχόλια:

  1. Που έχει παίξει μπάλα αυτός τι γράφετε για μερικά κλικ πωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και ως ένα εξαιρετικό ταλέντο μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Ξάνθη και τα τμήματα υποδομής της. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Βέροιας για να ακολουθήσουν η Κοζάνη, η Καλλιθέα (και πάλι η Βέροια) για να αγωνιστεί στο περσινό πρωτάθλημα στην Superlaegue2 με τον Αιολικό.

      Διαγραφή
    2. Σας πονάει πολύ ο Αθανασιάδης μου φαίνεται!

      Διαγραφή
    3. Σε πονάει ο Αγάπιος μου φαίνεται!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Όταν βάλει γκολ στην ομαδούλα σου να δούμε πόσο θα κλάψεις! Πονάς; Περαστικά!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ