Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό της Εθνικής χάντ-μπολ ο Δήμαρχος Bέροιας - Τους επισκέφθηκε στο «Φιλίππειο»

Τις ευχές του στην εθνική ομάδα χάντ-μπολ, που προετοιμάζεται αυτόν τον καιρό στο «Φιλίππειο» ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εξέφρασε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Αυγούστου ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Μιχάλη Τζαφερόπουλο. 


Ο δήμαρχος ευχήθηκε νίκες και διάκριση στο πανευρωπαϊκό που θα γίνει στο Μαυροβούνιο από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου. Ο κ. Βοργιαζίδης συνομίλησε με τους αθλητές και το προπονητικό team, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής. 


Επίσης, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις αθλητικές δραστηριότητες και τις προσπάθειες των αθλητών. Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία, επισημαίνοντας τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στον στόχο τους.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ