Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Θοδωρής Τσελίδης - Συναντήθηκε με Κατσούλη και Κουκλανιώτη

Η Βέροια είχε την τιμή να υποδεχτεί τον χάλκινο Ολυμπιονίκη του Παρισιού, Θοδωρή Τσελίδη! Ο Έλληνας αθλητής χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο στο τζούντο, το οποίο είναι και το τρίτο της Ελλάδας στο συγκεκριμένο άθλημα διαχρονικά.

Ο σπουδαίος Θοδωρής Τσελίδης βρέθηκε στην πόλη της Βέροιας, εκεί όπου τον συνάντησαν ο Βασίλης Κατσούλης και ο Τάσος Κουκλανιώτης, δύο άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό του νομού.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον άνθρωπο και συγχαρητήρια, όμως είναι προφανές ότι η χώρα μας είναι πολύ χαμηλά εν σχέση με άλλες χώρες και φυσικά δεν εννοώ την Κίνα και την Αμερική, για μένα προσωπικά την έκπληξη την έκανε η Ολλανδία η οποία πέτυχε 15 χρυσά, ασημένια και χάλκινα όλα το σύνολο καμιά 30νταρια μετάλλια.
    Τα αγωνίσματα ξεκίνησαν από την αρχαία Ελλάδα αλλά δυστυχώς οι μοντέρνοι Έλληνες δεν ασπάζονται την Γυμναστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από καφέ, τσιγάρο και κινητό όμως;;;;; Πρώτοι!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ