Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ - Εκατοντάδες ΠΑΟΚτσήδες στο «ασπρόμαυρο» πάρτι!

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας εξασφάλισε μια μοναδική στιγμή για τους φίλους του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και των γύρω περιοχών. Το τρόπαιο του «δικεφάλου» για την κατάκτηση της Super League 1 της σεζόν 2023-24 κάνει τον γύρο της Ελλάδας, φτάνοντας έως και την πόλη της Βέροιας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Αυγούστου, η κούπα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ βρέθηκε στην «καρδιά» της Βέροιας, όπου την υποδέχτηκαν οι εκατοντάδες φίλαθλοι του συλλόγου. Φαγητό, ποτό και συνθήματα συνέθεσαν μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με μικρούς και μεγάλους να αποτυπώνουν στις φωτογραφικές τους μηχανές μια στιγμή που θα μνημονεύονται για όλη τους τη ζωή.


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η επίσημη επαναλειτουργία του συνδέσμου, με τα μέλη του να καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια. Στη συνέχεια, τέθηκε σε κοινή θέα το τρόπαιο και ένας ένας με υπομονή φωτογραφήθηκαν δίπλα του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο sportsfan.gr





10 σχόλια:

  1. Σα το ευρωπαικο του ολυμπιακου δεν ειναι.
    Ετοιμαστειτε και για το δευτερο αλλα αυτη τη φορα europa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά έχει πολλούς (βάλε ότι επίθετο θες) η κοινωνία, δε μας σώνει τίποτα ! Άφησαν δουλειές, σπίτια, διακοπές, οικογένειες, ακόμα και... καφενείο, και τρέχουν να δουν τι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί ψηφίζουν και επηρεάζουν το μέλλον των παιδιών μας

      Διαγραφή
    2. Αυτοί δεν έχουν μυαλό , ενώ οι άλλοι που ψήφισαν, τους περισσεύει για να μοιράσουν στους άλλους όλους μυαλό έ; Αυτοί κάνουν την τρέλα τους. Οι άλλοι οι σοβαροί τάχα;

      Διαγραφή
    3. Που τους είδες τους πολλούς! 40 άτομα με το ζόρι!

      Διαγραφή
  3. Που τους είδατε τους εκατοντάδες! 40 άτομα με το ζόρι ήταν! Γελάει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπανω ηταν. Ημουν εκει. Θα πρεπε να δουλευουν

      Διαγραφή
    2. Τι παραπάνω; 40 άτομα το πολύ να ήταν!

      Διαγραφή
  4. Αν τους ανοίξεις τα κεφάλια μια δαχτυλίθρα μυαλό δεν μαζεύεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ