Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια για προετοιμασία η Εθνική Εφήβων Χάντμπολ - Επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Mουσείο της Βεργίνας

Η Εθνική Έφηβων ΧΆντμπολ συνεχίζει στην πόλη μας τη 2η φάση της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

Ο Βεροιώτης προπονητής Αντώνης Δάσκαλος μετά από τόσες μέρες σκληρών διπλών προπονήσεων, χαλάρωσε το πρωί τους παίκτες του και με την ευκαιρία επισκέφθηκαν όλοι μαζί με το τεχνικό επιτελείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βεργίνας και τα Ανάκτορα. Επίσης πραγματοποιήσαν βόλτα στο κέντρο της Βέροιας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα της πόλης μας.


Οι προπονήσεις θα συνεχιστουν μέχρι το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου, στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο της Βέροιας, όπου το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου μας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μιχάλη Τζαφερόπουλο προσπαθεί να είναι άψογο στη φιλοξενία.

Κατόπιν θα ταξιδέψουν οδικώς για το Μαυροβούνιο, όπου στην πρωτεύουσα Μποντγκόριτσα θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Εθνική μας έχει μεγάλο ποσοστό συμμετοχής από Βεροιωτες παίκτες και αυτό είναι το ευχάριστο.


Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι εξής Βεροιώτες:

1. Αντώνης Δάσκαλος (Α' προπονητής)

2. Προδρομίδης Χαράλαμπος (αρχηγός αποστολής)

Και οι παίκτες:

3. Αλεξίου Σταύρος

4. Ταπάντζης Χρήστος

5. Καμπάς Γιάννης

6. Χατζηπαναγιωτίδης Μανώλης

7. Κερλίδης Δημήτρης

8. Μαυρίδης Γιώργος

9. Μπαλτζής Άγγελος

10. Παπαδημητρίου Δημήτρης

11. Κυρικλίδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ