Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Bazaar στη Spoteam: Εκπτώσεις έως -70% σε Βέροια και Γιαννιτσά!


Η Spoteam φέρνει τις πιο απίθανες εκπτώσεις της χρονιάς με το Bazaar σε αθλητικά είδη, ρούχα, και παπούτσια! Αν βρίσκεστε στη Βέροια ή στα Γιαννιτσά, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και να επωφεληθείτε από εκπτώσεις που φτάνουν έως και -70%!

Πού θα μας Βρείτε:

· Βέροια (OUTLET): Πιερίων 79Α
Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε παπούτσια και ρούχα στο κατάστημά μας στην οδό Πιερίων. Με εκπτώσεις που φτάνουν έως και -70%, το Outlet της Spoteam είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους ψάχνουν κορυφαία αθλητικά είδη σε εξαιρετικές τιμές.

· Βέροια (STORE): Μεγάλου Αλεξάνδρου 28
Στο κατάστημά μας στο κέντρο της Βέροιας θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ρούχων και παπουτσιών για όλη την οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με επώνυμα προϊόντα σε απίθανες τιμές.

· Γιαννιτσά (STORE): Ελευθερίου Βενιζέλου 105
Το κατάστημα Spoteam στα Γιαννιτσά σας περιμένει με εξαιρετικές προσφορές σε αθλητικά αξεσουάρ, παπούτσια και ρούχα. Βρείτε τα αγαπημένα σας brands και αποκτήστε τα σε μοναδικές τιμές.

Μην Χάσετε Αυτή τη Μοναδική Ευκαιρία!

Το Bazaar της Spoteam είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά προϊόντα σε τιμές που δεν θα ξαναβρείτε. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας στη Βέροια και στα Γιαννιτσά και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που φτάνουν έως και -70%!

Σας περιμένουμε για να ανακαλύψετε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες της χρονιάς και να εξοπλιστείτε με τα καλύτερα αθλητικά είδη, μόνο στη Spoteam!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ