Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στο Μακροχώρι - Έπεσε από την σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα


Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Μακροχώρι, όταν καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024, ο άτυχος ηλικιωμένος ανέβηκε σε σκάλα προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε από την σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης.

Ο ηλικιωμένος κατέληξε αμέσως, υποκύπτοντας στα βαριά τράυματα στον αυχένα. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

4 σχόλια:

  1. κόψτε όλοι τις μυτερές άκρες στα κάγκελά σας, δεν απομακρύνουν τους κλέφτες, αλλά είναι κίνδυνος για εσάς και τους οικείους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το κάπνισμα πεθαίνουν περισσότεροι, παρά από τα κάγκελα. Αυτό θέλει κόψιμο.

      Διαγραφή
  2. Εσύ που έγραψες την εξυπνάδα σου...ότι από τσιγάρο πεθαίνουν παρά από τα κάγκελα....αν ήταν δικό σου άτομο θα έγραφες κάτι τέτοιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ