Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Ο Κασσελάκης πρέπει να μπει στη Βουλή

Θέση υπέρ του Προέδρου Στέφαν0υ Κασσελάκη, όσον αφορά την έδρα στη Βουλή πήρε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή αναφέρει πως μετά την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου, αυτός που θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία του κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, διότι έτσι θα υπάρχει καλύτερη εκπροσώπηση του κόμματος στη βουλή. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας με σκοπό να εκφραστεί η βούληση της πλειοψηφίας της ως προς την παραχώρηση της έδρας στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, μετά την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου και μετά την εκδήλωση της επιθυμίας του προς αυτή τη κατεύθυνση:

Δηλώνουμε ότι υποστηρίζουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες, εκείνες που θα οδηγήσουν στην κάλυψη της έδρας από τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

Καθώς βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, είναι επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο Πρόεδρος του Κόμματός μας θα καλύψει την κενή έδρα. Αυτή η κίνηση είναι απαραίτητη όχι μόνο για τη διατήρηση της ισχυρής μας παρουσίας στο κοινοβούλιο αλλά και για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς μας ως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, πρέπει να εκφράσουμε τη βαθιά μας ανησυχία για τον κίνδυνο απώλειας αυτής της έδρας από έναν ανεξάρτητο υποψήφιο ή άλλο κόμμα. Η πιθανότητα για μια τέτοια απώλεια θα μπορούσε να υπονομεύσει την επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μια εποχή που η φωνή μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Καλούμε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει ισχυρή δύναμη στο πολιτικό μας τοπίο ώστε να αντιμετωπίσουμε τη σοβαρότητα των εθνικών και κοινωνικών αναγκών της κοινωνίας.»

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ''ΜΑΓΑΖΙ'' ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, θα τα βρείτε μέσα στην Βουλή και με αλλά κόμματα και βουλευτές με αντίθετη άποψη, ή μάλλον πιο σωστά με βουλευτές που έχουν άποψη και πολιτικό λόγο και γνωρίζουν τους νόμους. Ο πρόεδρος σας, ή καλύτερα το δεκανίκι κάποιου, ο οποίος το παίζει πρόεδρος δεν έχει άποψη ούτε γνώση ούτε λόγο πολιτικό όποτε ας διαλύσει το κόμμα σας και όχι και την Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βέβαια να μπει αφου το λέτε εσεις. Αυτά τα αναχρονιστικά και φασιστικά περι εκλογών, τι τα θέλουμε; Ε; Το κόμμα να λέει, ποιος θα εκπροσωπήσει το λαό. Ε; Για την ανατροπή ε; Θα τους αυτώσουμε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...η φωνή μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ". Αυτό ποιος σας το είπε; Συναναμετάξυ σας το αποφασίσατε; Κάνετε αντίλαλο και περδικλωνόμαστε με τη φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρευτείτε εκεί στο κόμμα, δηλαδή προτρέπετε να παραιτηθούν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές επικρατείας για να βγει ο τελευταίος ο Στέφανος;
    Δηλαδή να παραβιαστεί τη λαϊκή βούληση και Συνταγματι κή σειρά των εκλεγμένων στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας.
    Οτι κάνατε δηλαδή και με το δημοψήφισμα τοτε που αλλάξατε τη λαϊκή εντολή. Δηλαδή στα παλαιότερα των υποδημάτων σας ο λαός οι Νόμοι και το Σύνταγμα, φτάνει να κάνετε αυτό που θέλετε.
    Σύντροφοι δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος σας κατάλαβε και σας φτύνει. Το είπε και ο δικός σας πέρυσι (δεν βρέχει μας φτύνουν).
    Τελιώσατε σαν χώρος σαν κόμμα σαν ύπαρξη, ευτυχώς.
    Καληνύχτα Σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να μπει,το θέμα είναι άλλο... Τι έχει να προσφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αφού θέλετε τον πρόεδρο στη Βουλή, το οποίο το θεωρώ και λογικό, γιατί τότε επιλέξατε εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό;
    Και εάν καίγεται τόσο πολύ το "σύστημα" ΣΥΡΙΖΑ για την είσοδο του Προέδρου στη Βουλή δεν έχουν παρά να παραιτηθούν και οι υπόλοιποι από το επικρατείας ή όσοι χρειαστεί μέχρι αυτό να γίνει εφικτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πού τον βρήκατε ωρέ; Είναι και οι άλλοι πολιτικοί ένας χειρότερος από τον άλλον αλλά και τούτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ