Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδρίαση για την 4η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής


Την τέταρτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στις 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο.

Πρόκειται για την συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής για το έργο και τις δράσεις της για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο.

Στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων καθώς και τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, και στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, ενώ απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος κατά τη συνεδρίαση αυτή, καθώς και η λήψη οποιαδήποτε απόφασης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κι οι πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν θέματα στην ειδική συνεδρίαση, καλούνται να τα υποβάλουν μέχρι την Πέμπτη 22-8-2024 στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ