Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΗ! Δικαίως «Number One» η Έλενα Παπαρίζου!


Γέμισε το Άλσος και ξεσήκωσε τη Βέροια!
Μια εξαιρετική συναυλία, από τις ωραιότερες καλοκαιρινές συναυλίες των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2024 στο θέατρο Άλσους.

Η Έλενα Παπαρίζου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, επέστρεψε έπειτα από 16 χρόνια στη Βέροια και κατάφερε να γεμίσει και ξεσηκώσει το Άλσος, όπως μόνο αυτή ξέρει. Με την φωνάρα της, την ζεστασιά της, την επικοινωνία με τον κόσμο της, την αυθεντικότητα, τον αυθορμητισμό, την μοναδική σκηνική της παρουσία, τη λάμψη, την κίνηση, τα χορευτικά της και φυσικά... τις ποδάρες της (ε, η αλήθεια να λέγεται)!


Λίγο μετά τις 21:30 το θέατρο Άλσους είχε σχεδόν γεμίσει από άκρη σε άκρη, με τους πολύ φανατικούς να έχουν πιάσει ήδη θέση κάτω από την σκηνή, όταν εμαφνίστηκε η Έλενα με το «Δεν μου τα λέει καλά» και οι... ετοιμοπόλεμοι φαν της την υποδέχθηκαν με κανονάκια με πολύχρωμα κομφετί και κόρνες.


Η Έλενα ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το Άλσος για την συναυλία της, κόσμος όχι μόνο από την Ημαθία αλλά και από κοντινούς νομούς αλλά και από Γερμανία! Μεταξύ αυτών και τα ξεδέλφια της όπως είπε και η ίδια. Όπως εξομολογήθηκε, πριν την συναυλία δοκίμασε ένα Βεροιώτικο ρεβανί και πήρε εξτρά ενέργεια για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά, ένα πάρτυ στην ουσία με τραγούδια από τα 25 χρόνια καριέρας.


Μαζί της στη σκηνή και δύο ανερχόμενοι τραγουδιστές, ο Αντώνης Βλάχος και η Ελένη Αλεξανδρή, που τραγούδησαν σόλο αλλά και με την Έλενα κάποιες μεγάλες επιτυχίες μεγάλων pop καλλιτεχνών.

Αν και η βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν για περίπου μισή ώρα την συναυλία, τελικά δεν ήταν ικανή να την σταματήσει, με την Έλενα να συνεχίζει απτόητη το τραγούδι και τον χορό, ώσπου, λίγα τραγούδια πριν το τέλος, έπιασε ξανά, με την Έλενα να κάνει skip κατευθείαν στο «My Number One» για να χαιρετίσει τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο.

Η συναυλία διοργανώθηκε με την υποστήριξη της box productions και ομολογουμένως ήταν μια άρτια διοργάνωση με εξαιρετικό ήχο και φωτισμό, με την Έλενα να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δικαίως είναι διαχρονικά η «Number one» diva της pop.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:























1 σχόλιο:

  1. Επειδή ξέχασε η αγαπητή Cosmote 1 κεραία απο τις 4 που έχει η πόλη ναι δυστυχώς εκείνη που ξέχασαν επηρέασε την συναυλία και δεν είχαν επαρκές σήμα όταν οι άλλες 2 είχαν κανονικότατα! Ας περάσουν μια βόλτα στις αποθήκες τους να το αναβαθμίσουν γιατί το ξέχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ