Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

24χρονος ανέβηκε στο ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με μια βαλίτσα ηρωίνη!


Στη σύλληψη ενός 24χρονου ημεδαπού άνδρα για μεταφορά ναρκωτικών, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2024 οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Ο 24χρονος ταξίδεψε με το ΚΤΕΛ από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με μια βαλίτσα γεμάτη ηρωίνη και συγκεκριμένα, 6 συσκευασίες συνολικού βάρους κάτι περισσότερο από 3 κιλά.

Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένα άτομο, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε να αποβιβάζεται από υπεραστικό λεωφορείο και σε χειραποσκευή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 15 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.



1 σχόλιο:

  1. Την άλλη εβδομάδα έξω θα ναι για να εκτελέσει το επόμενο δρομολόγιο του … είπαμε διασκεδαστικοί νόμοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ