Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

19χρονος έστειλε μισό κιλό χασίς... με courier!


Συνελήφθη χθες το απόγευμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2024 στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 19χρονος ημεδαπός άνδρας, για αποστολή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να έχει παραδώσει σε εταιρεία ταχυμεταφορών, ένα δέμα προς αποστολή, το οποίο περιείχε, μεταξύ άλλων, 1 συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 455 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.



3 σχόλια:

  1. Φήμες λένε ότι το έστειλε με αντικαταβολή και δεν ήθελε να δώσει ο πελάτης επιπλέον 3 ευρώ και έτσι τον καταγγείλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οπλο να στειλεις με πυρομαχικα θα πιαστεις. Δεν γλυτωνει κανεις απο τις ακτινες x. Και λογικα ο 19χρονος σιγουρα δεν παει σχολειο και δεν δουλευει. Την βρομοδουλεια την κανει κρυφα απο γονεις και συγγενεις. Μπορει με φιλους με μοτοσυκλετες καινουργιες με συμμετοχη σε συμμορια. Να τι κανει το ευκολο χρημα. Και μετα τους 20χρονους 22 χρονους τους βλεπεις με mercedes, bmw και τζιπ απο 2000 κυβικα και ανω. Εγω για να παρω αμαξι αξιας 30.000 ευρω πρεπει να δουλεψω 17 χρονια και ανω για να το αποκτησω μαζι με εξοδα δικα μου και σπιτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ