Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλυπητήρια των Δημάρχων Βέροιας και Νάουσας για την απώλεια του Κώστα Μπούθα

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Ημερήσια», Κώστα Μπούθα, εκφράζουν οι Δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη

Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του εκδότη της ιστορικής εφημερίδας «Ημερήσια», Κωνσταντίνου Μπούθα. Ο εκλιπών άφησε τη σφραγίδα του στη δημοσιογραφική ζωή της Βέροιας, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δεοντολογίας. Διατήρησε τη δημοκρατική φωνή της εφημερίδας και στήριξε εκ της θέσεως του τον τοπικό και επαρχιακό τύπο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείου του.

Συλλυπητήριο Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής, για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μπούθα, εκδότη της ιστορικής εφημερίδας «Ημερήσια» της Ημαθίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ