Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σειρά δράσεων του Κέντρου Υγείας με την «Πρωτοβουλία»

Την Παρασκευή 5, την Πέμπτη 11 Ιουλίου και την Πέμπτη 1 Αυγούστου τρεις ομάδες επαγγελματιών υγείας από το παιδιατρικό, το γυναικολογικό και το οδοντιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Βέροιας επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Στήριξης Οικογένειας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Οι επισκέψεις οργανώθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικής ιατρικής που λειτουργεί στο ΚΗΦ, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τρεις ενημερωτικές δράσεις.


Η πρώτη απευθυνόταν στα μικρότερα παιδιά του ΚΗΦ και είχε θέμα την προσωπική υγιεινή και την προστασία από μικρό οργανισμούς.

Η δεύτερη προς τους εφήβους που φιλοξενούνται στο ΚΗΦ και στη Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων και είχε θέμα τις σωματικές και ψυχοσυναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Η τρίτη και τελευταία δράση πραγματοποιήθηκε από το οδοντιατρικό τμήμα με θέμα τη στοματική υγιεινή.


Το προσωπικό και τα παιδιά της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζουνε την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στο παιδιατρικό τμήμα του Κ.Υ. Βέροιας και συγκεκριμένα στην παιδίατρο κ. Μαρούδα Χριστίνα και στην κ. Στεργίου Ελένη, στο γυναικολογικό τμήμα του Κ.Υ. Βέροιας και συγκεκριμένα στη γυναικολόγο κ. Γιορντάνοβα Εμιλία και στις μαίες Γουμένη Κωνσταντίνα, Δάτσιου Κυριακή και Καλλιούπη Αναστασία και στον οδοντίατρο κ. Καραθάνο Γεώργιο από το οδοντιατρικό τμήμα για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε βάθος χρόνου, την υπομονή και την ευγένειά τους. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ