Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης που απογείωσε την Πάλαιρο!

Η Πάλαιρος είναι μία παραθαλάσσια κωμόπολη της Δυτικής Ελλαδας, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκάδα. Με χρυσαφένιες αμμουδιές και παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γεγονός που την καθιστά ενδιαφέρον καλοκαιρινό προορισμό για όλους. Κάθε χρόνο δέχεται όλο και περισσότερους επισκέπτες και εξελίσσεται σε top καλοκαιρινό προορισμό. 

Αυτά ίσως να είναι γνωστά, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι ένας από τους πρώτους που επένδυσε στην Πάλαιρο εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργώντας το κορυφαίο beach bar της περιοχής είναι Βεροιώτης! 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζημασούρα, γνωστό και ως "Χάτζι" που μετά από μια μακρά διαδρομή στα μαγαζιά της Βέροιας, τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια διατηρεί το Rio De Paleiro στο οποίο γίνετα χα-μός! Απίστευτη θάλασσα, μαγικά cocktails, εξαιρετικά snacks και το ανεπανάληπτο ταμπεραμέντο του Χάτζι έχουν απογειώσει την Πάλαιρο!







4 σχόλια:

  1. Επιτελους κατι καλο για την Βεροια αξιος ο Χατζιςπαντα τετοια👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιδιοκτήτης του Ρίο ντε Παλαιιροο Δημητρης, είναι και Παλαιριώτης καθώς η μάνα του είναι από την Πάλαιρο...Το γένος Μίχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνετε μάθετε για την παλαιρο πρώτα !!!
    Δεν θελουμε άλλους Σωτήρες έχουμε χορτάσει ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω από που είναι πάντως είναι γαμω τα παιδιά και πολύ καλός επιχειρηματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ