Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην επιθετικό του Άρη απέκτησε η «Βασίλισσα»

Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης η Βέροια 1960. Στην οργανωμένη προσπάθεια που κάνει για την δημιουργία μιας πρωταγωνιστικής ομάδας που θα αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενέταξε στο δυναμικό της έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, ένα ταλέντο, «σπλάχνο» του ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό Νίκο Μπεκιαρίδη ο οποίος ήταν επαγγελματίας για δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα του Άρη με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο επίσημα φιλικά του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά μετακόμισε στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας όπου και εκεί ήταν επαγγελματίας και έκανε 11 συμμετοχές στην Superleague2 ως βασικός.

Μετά «μετακόμισε» στην Κ19 της Βέροιας με την οποία βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ταυτόχρονα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα με προπονητή τον Παύλος Δερμιτζάκη. Στην συνέχεια ο Νίκος Μπεκιαρίδης ξαναγύρισε στον Άρη όπου ξαναέκανε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» του Βορρά καλωσορίζουν τον Νίκο Μπεκιαρίδη και του εύχονται υγεία και εκπλήρωση των στόχων, τόσο των προσωπικών, όσο και της αγαπημένης μας ομάδας.

8 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την διαφορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη διαφορά μπορεί να την κάνει μόνο ο Ζαφείρης.
      Μόνο αυτός ξέρει να διαλύει ότι ασχοληθεί.

      Διαγραφή
    2. Η Βέροια έχει φέρει παικταράδες! Όλοι είναι ένας και ένας! Όλοι θα κάνουν την διαφορά!

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά το παιδί έκανα προπονήσεις με άτομα που εσείς ποτε δν θα δείτε από κοντά μην ξεκινάμε με κακίες,αγόρι μου καλή αρχή να έχεις βοηθά την βεροια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή φιλαράκο πάντα γερος,ανέβασε την βεροια εκεί που ανήκει εσυ μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ronaldo junior,τωρα πλεον ημσστε αηττητη ξανα στη football league2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρτε τον Γιώτη ως διευθυντή , είναι εδώ στην Βέροια , με πλούσιο επενδυτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ