Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού πας με τον... «Παπατζή» ρε Σπανούλη;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Άκουσα με προσοχή τα ψυξοκλάματα του Σπανούλη, να μην γκρινιάζουμε, να μην ασκούμε κριτική στα παιδιά, να μην τους μειώνουμε και κάτι άλλα τέτοια χαζά. Κάπου, ώπα ρε Μπίλ, χαλάρωσε λιγάκι. Δεν φτάνει που παίρνετε εκατομμύρια, ζείτε τον μύθο σας μέσα στα 5άστερα ξενοδοχεία, θα μας επιβάλετε κιόλας να μην τα χώνουμε; 

Τι να κάνουμε, έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Να σας αποθεώνουμε στις νίκες και να σας κράζουμε στις ήττες σας. Πού είναι το κακό; Εδώ εμείς οι άφραγγοι που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα, γράφουμε που και που ένα άρθρο και έχουμε τον κάθε άσχετο να μας κράζει. Κι εσάς σας πείραξε, που σχολιάσαμε πως αυτή η Εθνική δεν μπορεί να πάρει μετάλλιο;

Πάμε στο ματς με την Γερμανία. Ρε εσείς, αυτός ο Παπαγιάννης τι άμπαλος είναι; Το άτομο είναι 2.20 και παίζει σαν κότα. Όλοι οι σέντερ του πλανήτη μόλις πάρουν την μπάλα μέσα στην ρακέτα κάνουν σούτ και αυτός κάνει το ακριβώς αντίθετο. Δίνει την μπάλα στα γκάρντ. Μόνο ένα σούτ έχει και τίποτα άλλο. Ούτε ριμπάουντ, ούτε πάσα, ούτε μαρκάρισμα. Όσο ήταν μέσα παίζαμε με 4 παίκτες. 

Όταν σκοράρεις σε προημιτελικό, μόνο 57 πόντους, δεν δικαιούσαι τη νίκη! Σκεφτείτε αν αυτή η ομάδα είχε τον Σλούκα στην πεντάδα και τον Άταμαν για προπονητή στον πάγκο. Πόσο διαφορετική θα ήταν τα πράγματα. Δεν έχουμε έναν παίκτη να τα παστελώνει. Μόνο ο Γιάννης δεν αρκεί για να φτάσεις ψηλά. 

Πίστευα πως αυτός ο Ντόρσεϊ θα έκανε την διαφορά, αλλά δεν ξέρω γιατί χάθηκε από την Εθνική. Μια ερώτηση, την λεγόμενη «Κόμπρα» τον Λαρεντζάκη, γιατί έφαγε πάγκο και ο Σπανούλης δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ένα λεπτό στο ματς με τους Γερμανούς; Ρητορική ερώτηση...

6 σχόλια:

  1. Εγώ απορώ με ποια προπονητικά κριτήρια πήρανε τον Σπανούλη στην Εθνική;;; Για δε τις κλήσεις στην εθνική σίγουρα δουλεύουν γραφεία μάνατζερ. Πάει και το μπάσκετ,καταστράφηκε. Μόνο ξένοι παίζουν στην Α1 και από κάτω υπάρχει χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιζει μαγκας ο σπανουλης ή τον εκανε μαγκα ο αντε ντο κουμπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή η κριτική αλλά όσα λέγονται να ευσταθούν,όσοι γράψανε και όσοι σχολίασαν επιεικως άσχετοι με το άθλημα. Σημείωση δεν έπαιζαν μόνο οι Έλληνες μπάσκετ αλλά και οι Γερμανοί ( 80 μύρια) με κάμποσους πεντάδατους nbaers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ντόρσευ παρ’ότι έχει μητέρα Ελληνίδα από λάθος της ομοσπονδίας χαρακτηρίστηκε naturalize και δεν μπορούσε να είναι στην ομάδα παρόντος του Ουόκαπ που προτιμήθηκε.Όσο για το Σλούκα,υποψιάζομαι πως ο τραυματισμός του ήταν διπλωματικός ( η αιτία ήταν οι έντονες αντιπαραθέσεις στα παιχνίδια ΠΑΟ - Ολυμπιακού )και ως εκ τούτου αποδοκιμαστέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σλουκας αποδοκιμαστεος; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Αποδοκιμαστέοι οι Γουόκαπ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκης που πρωτοστατούσαν στο αθλητικό μπούλινγκ στα ματς πρωταθλήματος κατά του συμπαίκτη τους στην εθνική. Και στην κορυφή ο "προπονητής" της εθνικής που η πίκρα για την αποτυχία του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ του Βερολίνου δεν του επέτρεψε να συγχαρεί την άλλη ελληνική ομάδα που το κατέκτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ