Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Πόντιοι, Χρυσοχοΐδης και Αρχηγός ΓΕΣ, ψέλνουν τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά


Με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι λατρευτικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας.

Το Βέρμιο, το Βουνό των Ποντίων πλημμύρισε κόσμο από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας.


Ανάμεσά τους, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης. Πόντιοι και οι δύο, παραβρέθηκαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Παναγία των Ποντίων, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να ψάλλουν κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.






4 σχόλια:

  1. Ο Χρυσοχοΐδης δεν ήξερε ούτε να το διαβάσει το "Πιστεύω".
    Είναι αυτός που επί θητείας του έκρυψε τον σταυρό στο σήμα της αστυνομίας με ένα χορταράκι. Τόσο πολύ τους πειράζει ο Σταυρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε τα μνημόνια που υπέγραψε δεν διάβασε!!! Το επίσης άξιο λόγου είναι πως ακριβώς επάνω από την εικόνα οι τοιχογραφίες είναι από τους ευλαβείς χριστιανούς Τσοχατζόπουλο και Παπαγεωργόπουλο όπου και οι δύο έχουν κάνει φυλακή για σκάνδαλα με χρήματα. Ο ένας δε εξαργυρώνει αυτή τη στιγμή την ευλάβεια του.

      Διαγραφή
  2. Όσο κασέρι είμαι εγώ άλλο τόσο Πόντιος είναι ο Χρυσοχοιδης. Ψάξτε και τα ξαναλέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο φρού φρού και αρώματα για τις κάμερες έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ