Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Street food αλά Ποντιακά στη Νάουσα - Με πολύ κόσμο, γεύσεις και μουσική το «3ο Στράτας Φαείν»


Απόλυτα επιτυχημένο το «3ο Στράτας Φαείν», από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου στην πλατεία Καρατάσου. 

Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν με το μενού και ανακάλυψαν ποντιακές γεύσεις και υλικά μέσα από street food πιάτα που επιμελήθηκε και παρουσίασε στο κοινό ο chef Δημήτρης Μάντσιος. Την δράση υποστήριξαν με όρεξη και δημιουργικότητα ο chef Κώστας Ιωακειμίδης με ομάδα μαγείρων και εθελοντές του σωματείου.

Όσοι και όσες παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γευτούν: 

• Γιοχάδες στο σατς με χωριάτικο λουκάνικο και άλειμμα με αρωματισμένο ξυγαλί βούτυρο βοτάνων
• Μαντί αλά καρμπονάρα με τριμμένο τυρί κολόθ και φρέσκο πιπέρι
• Σουβλάκι σιρόν με πιπερόσαλτσα και σολγούν
• Πιρόχ, η ποντιακή πάστα φλώρα
• Σαλάτα γκιούλ μπαξέ με φυλλώματα, κοκκύμελον, πλιγούρι, τραγανό φιστίκι, σάλτσα ροδιού και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.




Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας π. Νικόλαος, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δήμου, η περιφερειακή σύμβουλος κα. Τζήμα, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα. Δανιηλίδου και κ. Σαμαράς, ο πρόεδρος Κοινότητας Νάουσας κ. Φειδάντσης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Τεληγιαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της «Παναγία Σουμελά» κ. Ιωακειμίδης, ο πρώην πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ κ. Κοτσαλίδης, οι πολιτεύτριες κα. Αθανασίου και κα. Τουπεκτσή, και εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής του Συναπαντήματος Νεολαίας.

Δείτε φωτογραφίες:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ