Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Όλοι λένε πως φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Το 2025 κλείνει 100 χρόνια ζωής το σωματείο και ότι θα είναι επετειακό. Το ακούω και δεν αποκλείεται να γίνει. Από την άλλη πλευρά, λέτε η ιστορία να επαναληφθεί; Το 2018 το πήρε η ΑΕΚ, το 2019 το πήρε ο ΠΑΟΚ και μετά πήρε 3 συνεχόμενα ο γαύρος. Το 2023 το πήρε η ΑΕΚ, το 2024 ο ΠΑΟΚ, λέτε ο Μαρινάκης να πάρει ξανά τα τρία επόμενα; Καθόλου απίθανο!

Αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές είδα την ΑΕΚ να έχει σοβαρά προβλήματα. Η ομάδα βγάζει μια αρρώστια και ότι πονάει πολύ στην άμυνα και στον σέντερ φορ. Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη χρονιά, μια από τα ίδια. Ή του ύψους ή του βάθους. Ξοδεύει ένα κάρο λεφτά για δύο τρεις παίκτες και έχει μέτριους ποδοσφαιριστές στις άλλες θέσεις. Είναι δυνατόν ο ηγέτης σου να είναι ο Μπακασέτας που είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση. Πιστεύω πως ο Αλαφούζος θα φτάσει στην πηγή, αλλά δεν θα πιεί νερό. Αυτή είναι η μοίρα του.

Ο ΠΑΟΚ, παρά την φυγή του Κουλιεράκη δείχνει πως έχει κάνει καλές μεταγραφές. Αν επιστρέψει ο Μεϊτέ και πάρει δύο καλά στόπερ, τότε θα δυναμώσει πολύ και θα είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και φέτος είναι πιο χαλαρός από ποτέ. Πήρε πέρσι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα και πλέον κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα.

Επίσης να μην το ξεχάσω, μου άρεσε πολύ ο Άρης. Και στον Ατρόμητο και στον Πανσερραϊκό έπαιξε καλή μπάλα. Οι νέες μεταγραφές έχουν φέρει ποιότητα στην ομάδα και πλέον υπάρχει DNA νικητή. Ο «στρατηγός» Μάντζιος έχει αποκτήσει εμπειρία, έχει  και έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Ο Καρυπίδης φαίνεται πως έχει μάθει από τα λάθη του και πλέον βαδίζει σε νέους δρόμους.

3 σχόλια:

  1. Ελπίζω η ΑΕΚΑΡΑ ....
    Όμως η σύμπραξη γαύρων Πειραιώς και Θερμαϊκού δεν με αφήνει αισιόδοξο....
    R22 veria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φετος θα παιζουν με τον Αρη και θα τρεμουν ολοι τους.
    Θα βλεπουν το καρυπιδη και θα στριβουν.
    Ο Γκαρσια μονο με τον Αρη ηξερε να κοουτσαρει,τωρα με το παοκ τσ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ