Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Pitos Group»: Συστήματα πυρανίχνευσης για προστασία οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Στην «Pitos Group» προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης, εξασφαλίζοντας την πλήρη προστασία των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων. Στο κατάστημά μας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Στρατού 33 (τηλ. 2331074490), θα βρείτε κορυφαία προϊόντα πυρανίχνευσης, όπως πίνακες πυρανίχνευσης, που αποτελούν την καρδιά του συστήματος, καθώς και πλήρη κιτ πυρανίχνευσης για εύκολη εγκατάσταση και άμεση χρήση.

Διαθέτουμε επίσης φαροσειρήνες υψηλής απόδοσης για έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου, περιφερειακά εξαρτήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη του συστήματος, ανιχνευτές που εντοπίζουν ακόμα και την παραμικρή υποψία καπνού ή φωτιάς, και μπουτόν ενεργοποίησης που επιτρέπουν την άμεση χειροκίνητη ενεργοποίηση της πυρανίχνευσης.

Εμπιστευτείτε την «Pitos Group» για αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις πυρανίχνευσης που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Με προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της εγκατάστασης και συντήρησης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 33, Τηλ: 2331074490

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα, Τετάρτη 08:00-17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00-20:30
Σάββατο 8:00-15:00

Στην Pitos Group θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τις νέες τεχνολογίες ώστε να δημιουργήσετε τον ιδανικό οικιακό ή επαγγελματικό χώρο!

• Ηλεκτρολογικό Υλικό
• Βιομηχανικός Εξοπλισμός
• Οικιακός φωτισμός
• Επαγγελματικός φωτισμός
• Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
• Οδικός φωτισμός
• Τηλεφωνική υποστήριξη
• Πωλήσεις B2B

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την εταιρεία και τα προϊόντα της, αλλά και για on-line αγορές επισκεφθείτε www.pitosgroup.gr

PITOS GROUP
Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ