Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Pitos Group»: Εδώ θα βρείτε τα κορυφαία φωτιστικά εξωτερικού χώρου και ασύρματο σετ θυροτηλεόρασης

Στην «Pitos Group», σας προσφέρουμε μια εντυπωσιακή συλλογή από επίτοιχα φωτιστικά εξωτερικού χώρου που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Είτε προτιμάτε μοντέρνο σχεδιασμό, είτε σας αρέσουν οι vintage πινελιές, είτε αναζητάτε την κλασική κομψότητα, θα βρείτε σίγουρα το φωτιστικό που ταιριάζει στην αισθητική και το ύφος του εξωτερικού σας χώρου.

Τα φωτιστικά μας συνδυάζουν ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε την όψη του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα. Από φινέτσα και minimal γραμμές μέχρι ρομαντικά, ρετρό σχέδια, η «Pitos Group» σας παρέχει επιλογές που αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια του εξωτερικού σας χώρου.

Ανακαλύψτε την ποικιλία μας και προσθέστε ένα μοναδικό χαρακτήρα στο σπίτι σας, με φωτιστικά που συνδυάζουν αισθητική και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Επιλέξτε την «Pitos Group» για φωτισμό που μαγνητίζει!


Ασύρματο σετ θυροτηλεόρασης

Αποκτήστε τώρα το ασύρματο σετ θυροτηλεόρασης με κάμερα και οθόνη, ιδανικό για την ασφαλή επίβλεψη της εισόδου του σπιτιού σας! Με εύκολη εγκατάσταση και άριστη ποιότητα εικόνας, το σετ σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα σας, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε την ηρεμία σας με ένα αξιόπιστο σύστημα παρακολούθησης. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για να φτάσει όπου κι αν βρίσκεστε!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 33, Τηλ: 2331074490
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα, Τετάρτη 08:00-17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00-20:30
Σάββατο 8:00-15:00

Στην Pitos Group θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τις νέες τεχνολογίες ώστε να δημιουργήσετε τον ιδανικό οικιακό ή επαγγελματικό χώρο!

• Ηλεκτρολογικό Υλικό
• Βιομηχανικός Εξοπλισμός
• Οικιακός φωτισμός
• Επαγγελματικός φωτισμός
• Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
• Οδικός φωτισμός
• Τηλεφωνική υποστήριξη
• Πωλήσεις B2B

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την εταιρεία και τα προϊόντα της, αλλά και για on-line αγορές επισκεφθείτε www.pitosgroup.gr

PITOS GROUP
Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ