Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Νέο πρόγραμμα επιδότησης για αντλίες θερμότητας

Το ειδικό πρόγραμμα για αντλία θερμότητας αναμένεται ότι θα καλύπτει το 50% με 60% του κόστους τους.

Το ειδικό πρόγραμμα για αντλία θερμότητας έρχεται τον Σεπτέμβριο και αναμένεται ότι θα καλύπτει το 50% με 60% του κόστους τους.

Επίσης, θα υιοθετηθεί το σύστημα με τις βαθμοημέρες το οποίο εφαρμόζεται για το επίδομα θέρμανσης. Δηλαδή στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη θέρμανσης λόγω της γεωγραφικής τους θέσης οι δικαιούχοι θα επιδοτούνται περισσότερο και θα έχουν προτεραιότητα στο νέο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται ο οδηγός ώστε η ηλεκτρονική πύλη που θα δέχεται τις αιτήσεις να ανοίξει εντός του φθινοπώρου.

Η πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ανακοινώσει το σταδιακό τέλος από το 2025 για τους καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, έχει φέρει εξελίξεις.

Τα κόστη στις αντλίες θερμότητας πέφτουν, ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών ενισχύεται, οι πωλήσεις τους αυξάνονται και το νέο «Εξοικονομώ» 2024 που θα ανακοινωθεί προσεχώς θα περιλαμβάνει αυξημένες επιδοτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενταχθείτε σε όλα τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κάντε τη σίγουρη επιλογή!

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 2331020656
Ιουστινιανού 2, Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ