Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πυροτεχνήματα, πυρσούς και γκάιντα το Αντάμωμα στα Ριζώματα

Έκαναν τη νύχτα-ημέρα στα Πιέρια Όρη - Δεν έπεφτε καρφίτσα, όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα

Ήταν μια απίστευτη βραδιά που θα την θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι την έζησαν από κοντά. Το αντάμωμα στα Ριζώματα, ήταν το κοσμικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού, αφού στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Εκατοντάδες κάτοικοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών από 15 έως 80 χρονών, αλλά και επισκέπτες από γύρω περιοχές, βρέθηκαν στο γραφικό χωριό των Πιέριων και απόλαυσαν εκλεκτό φαγητό, ήπιαν άφθονο αλκοόλ και διασκέδασαν με παραδοσιακά τραγούδια.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Σβαρνογιάννης, η Φωτεινή Πανδριά και η Θάλεια Καραγιάννη στο τραγούδι, ο Νίκος Χαλκιάς στο κλαρίνο, ο Δημήτρης Τσιγγενόπουλος στην γκάιντα.

Το Αντάμωμα διοργάνωσε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζωμάτων, ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές που έδωσαν και την ψυχή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης. Χορός, κέφι και τραγούδι μέχρι τα ξημερώματα, με τον κόσμο να αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως αγαπάει την παράδοση και θέλει να συμμετέχει σε πολιτιστικές βραδιές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ