Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένσου: «Είμαι ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.»

Τα όμορφα συναισθήματα που βιώνει στην συνεργασία της με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βεροίας εκδήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μάγδα Πένσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την συμμετοχή της στο έργο «Διδυμάνες» του Σπύρου Μπογδάνου σε μουσική επιμέλεια της Δήμητρας Τρυπάνη και σκηνοθεσία της Καλλιόπης Σίμου. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της: 

«Πάντα μου άρεσε να δουλεύω σε μεγάλα σύνολα, σε ομαδική δουλειά. Να "χάνεσαι" ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους. Να μαθαίνεις δίπλα τους. Με σεβασμό πάντα. Με υπομονή. Ευτυχής και για την τελευταία μέχρι στιγμής συνεργασία μου με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας. 

Η πρώτη μου ήταν το 1994 δηλαδή πριν 30 χρόνια στη παράσταση "Ο ψεύτης" του Κ. Γκολντόνι σε σκηνοθεσία του αείμνηστου Γιάννη Καραχισαρίδη. Το 2024 με βρίσκει στη σκηνή με τις Διδυμάνες του Σπύρου Μπογδάνου σε μουσική επιμέλεια της Δήμητρας Τρυπάνη και σκηνοθεσία της Καλλιόπης Σίμου. Κι είμαστε ακόμη ζωντανοί λοιπόν... Επόμενη παράσταση στις Συκιές , στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου.»

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ