Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ένα ξέφρενο party έκπληξη αποχαιρέτισαν τον Πέτρο Μαλιάρα οι μαθητές του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.


Η απαγωγή, η συγκίνηση και η μεγαλύτερη ομαδική αγκαλιά!

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024. Ώρα περίπου 21:00 και ο Πέτρος Μαλιάρας ξεκινάει αμέριμνος και ανυποψίστος να συναντηθεί με κάτι φίλους, οι οποίοι τελικά αποδείχθηκαν στυγνοί και αδίστακτοι απαγωγείς που του έκλεισαν τα μάτια με μια μάσκα ύπνου (!) και τον οδήγησαν σε ένα μέρος... χαράς, έκπληξης και συγκίνησης!

Τι είναι όλο το παραπάνω; Μα φυσικά το σενάριο για το party έκπληξη που ετοίμασαν οι μαθητές των ερασιτεχνικών ομάδων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον επί 10 χρόνια δάσκαλο και σκηνοθέτη, λίγο πριν αποχωρήσει για την Αθήνα.

Το party έγινε στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών, με τις προετοιμασίες να έχουν ξεκινήσει μέρες πριν μέσω μιας ομαδικής στο viber. Ο μπουφές ήταν γεμάτος από εδέσματα και ποτά. Ο Dj στη θέση του ετοιμοπόλεμος για το μεγάλο πάρτυ. Διάσπαρτες κρεμασμένες φωτογραφίες από αξέχαστες στιγμές των μαθητών και του δασκάλου στόλιζαν τον χώρο. Από πρόβες, παραστάσεις μέχρι και εξόδους, οι αναμνήσεις ήταν παντού γύρω τους.


Λίγο μετά τις 21:00, οι απαγωγείς τον οδήγησαν με κλειστά μάτια στον χώρο, όπου τον περίμενε η μεγάλη έκπληξη. 
Με το που έβγαλε την μάσκα από τα μάτια, ο χώρος πλημμύρισε από χαμόγελα, φωνές και χειροκροτήματα, με τον Πέτρο σαστισμένο, να περνάει από διάφορα συναισθηματικά στάδια. Στην αρχή σάστισε από την έκπληξη, έπειτα συγκινήθηκε βαθιά από την αγάπη των μαθητών του και τελικά άφησε ελεύθερο τον εαυτό του να χαρεί και να χορέψει, από ποντιακά και ηπειρώτικα, μέχρι ζεϊμπέκικο και μακαρένα!


Τα φιλιά, οι αγκαλιές και οι ευχές δεν σταματούσαν. Όλοι τον ευχαριστούσαν για όσα τους είχε προσφέρει και του εύχονταν καλή αρχή στη νέα του ζωή. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαρά και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές τους, καθώς και η βραδιά που έκλεισε με την μεγαλύτερη ομαδική αγκαλιά του Πέτρου με τους μαθητές του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ