Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραδοσιακές μελωδίες και λαϊκά τραγούδια στο Αγγελοχώρι

Με παραδοσιακές μελωδίες και λαϊκά τραγούδια ξεφάντωσαν οι κάτοικοι του Αγγελοχωρίου το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου, σ' ένα μοναδικό γλέντι που διοργανώθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγγελοχωρίου, στον πρώην δημαρχείο. 

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό, καθώς οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν υπό τους ήχους παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών, ενώ το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Στο γλέντι παρευρέθηκαν και επίσημοι εκπρόσωποι του Δήμου Νάουσας, όπως ο δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι, καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Η παρουσία τους έδωσε ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην εκδήλωση, η οποία είχε ως στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των κατοίκων και να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.


Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της προσπάθειας να διατηρηθούν ζωντανές οι παραδόσεις και να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ενότητας στην κοινότητα, κάτι που φάνηκε και από την ενεργή συμμετοχή όλων όσων βρέθηκαν εκεί.

1 σχόλιο:

  1. Η τάφρος 66 δε σας μύριζε άσχημα. Προχθές διάμαρτυρόσασταν πως υποφέρετε από τη δυσοσμία. Αλλά χθες όλοι σταυροποδι και ο μήνας έχει...9....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ