Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουκλάκια, πανό, μηνύματα - Τα δώρα που δέχθηκε η Έλενα στη Βέροια από τα... PAPARIZAKIA!


Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2024 στο θέατρο Άλσους στη Βέροια, στην μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Έλενας Παπαρίζου (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).


Εκατοντάδες ήταν οι φαν της «Number One» ντίβας της ποπ, που κατέκλυσαν το Άλσος, με κάποιους από τους πιο αφοσιωμένους να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία μέρες πριν για να την υποδεχθούν. Κάποιοι ετοίμασαν πανό και μεγάλα χαρτιά που έγραφαν γλυκά μηνύματα θαυμασμού και αγάπης για την Έλενα, κάποιοι ετοίμασαν καδράκια με κολάζ φωτογραφιών της τραγουδίστριας και ζωγραφιές, κάποιοι της χάρισαν ανθοδέσμη και άλλη κάποια μικρά δωράκια.


Η Έλενα, δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την κίνηση αυτή των μικρώ ή μεγαλύτερων θαυμαστών της, τα δέχθηκε όλα με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη, τους ευχαρίστησε και βγήκε με όλους αναμνηστική φωτογραφία κρατώντας το δώρο τους. Μάλιστα είπε πως όλα τα δώρα και πράγματα που της χαρίζουν επί σκηνής, τα κρατάει ως ενθύμια στο σπίτι της.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ